Britanska kraljevska obitelj je na svojim službenim kanalima objavila fotku s princom Philipom i njegovim praunucima, a pokojnog princa prisjećaju se i drugi članovi jednakom gestom.

Galerija


Princ William i Kate Middleton su uoči sprovoda princa Philipa na društvenim mrežama podijelili simpatičnu obiteljsku fotografiju, a u tome su im se pridružili i drugi članovi, kao i službeni kanali kraljevske obitelji. Najviše pažnje privukla je slika na kojoj kraljica Elizabeta i princ Philip poziraju sa svojim praunucima, a koju je fotografirala Kate Middleton 2018. godine.

Vezani članci Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 4 Prije sprovoda princa Philipa Meghan Markle javila se kraljici, a i maleni Archie imao je svoju ulogu u svemu tome Kraljica Elizabeta II. Najusamljeniji rođendan kraljice Elizabete dosad: Osim voljenog Philipa, uz nju nije ni još jedan važan član obitelji

Kako su napisali, fotka je nastala u dvorcu Balmoral te osim kraljice i supruga na njoj poziraju djeca Williama i Kate, Petera Phillipsa i Zare Tindall. "Danas svi članovi kraljevske obitelji dijele fotografije vojvode od Edinburgha te ga se sjećamo kao oca, djeca i pradjeda", stoji u opisu fotografije.

Svi unuci princa Philipa na svojim su se društvenim mrežama osvrnuli na život svoga djeda, a u tjednu žalovanja britanska kraljevska obitelj ističe koliko je poseban bio princ Philip te koliko će im nedostajati.

Posljednji ispraćaj princa Philipa koji je inače sam isplanirao biti će održan u subotu 17. travnja, a očekuje se da će na njemu sudjelovati tridesetak najbližih članova obitelji. Suprug kraljice Elizabete preminuo je prošlog tjedna u 100. godini.

Tijelom i glasom zaludjela je muškarce diljem svijeta koji su čak tetovirali i njezino ime, no ona je svoju sreću pronašla sa ženom

Evo kako danas izgleda plavokosi ljepotan koji je sablaznio javnost razgolićenim scenama u hit-filmu iz 80-ih godina