Princ Albert od Monaka dao je rijetki intervju za BBC World News u kojem je komentirao je intervju princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey.

Galerija


Princ Albert od Monaka (63) komentirao je intervju princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey u kojem su otvoreno govorili o problemima koje su imali s kraljevskom obitelji.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan ne žale zbog intervjua s Oprom Winfrey, no sljedeći potez kraljice Elizabete možda im se neće svidjeti Princ Harry - 2 Princ Harry progovorit će o teškoj temi, rijetko koga to neće dirnuti kao i prizori drugih zvijezda na rubu suza

Jedan od najbogatijih prinčeva na svijetu, čije se bogatstvo procjenjuje na milijardu dolara, je za BBC World News priznao da može razumjeti pritisak s kojim su se nosili, ali i da smatra kako su sve trebali riješiti u krugu obitelji.

"Nisu trebali to iznijeti ovako javno. To mi je malo zasmetalo. Mislim da ovo nije bio primjeren format za takvu vrstu rasprave", kazao je princ u rijetkom intervjuu.

Albert je prokomentirao i Harryjevo i Meghanino preseljenje u SAD te je paru i njihovom sinčiću Archieju poželio sve najbolje u njihovom novom životu.

"Nadam se da su dovoljno razboriti i mudri da donesu prave odluke", zaključio je Albert.

A princ Harry je baš ovog tjedna donio jednu veliku odluku te se zaposlio kao dužnosnik tvrtke za životni trening i mentalno zdravlje BetterUp Inc., nakon čega se doznalo i kako će honorarno raditi još jedan posao za Institut Aspen gdje će se baviti temom plasiranja lažnih vijesti i dezinformacija.

Naša najseksi novinarka priznala da ima dečka i progovorila o situaciji kad je jedva ostala živa: "Čudom sam se oporavila"

Naša glumica pozirala u kratkoj haljini i iznenadila negativnim komentarom koji je dobila od kolegice: "Nemoj se javljati..."