Prvi državnik

Princ Albert pozitivan na koronavirus, nije poznato je li testirana i njegova supruga

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert od Monaka (Foto: AFP) Galerija

Princ Albert pozitivan je na koronavirus.

Princ Albert od Monaka pozitivan je na test koronavirusa, izvjestili su iz monaške palače, a vijest prenosi britanski Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njezina strana priče Najtužnija princeza na svijetu iznenadila istupom o glasinama koje kolaju o njezinu braku: "Ne mogu shvatiti odakle to..."

Tamošnje vlasti izvjestile su da je njihov 62-godišnji vladar testiranju bio podvrgnut nešto ranije tijekom ovog tjedna, a pozitivni test učinio ga je trenutno prvim državnikom koji ima koronavirus. Također tvrde kako prinčevo zdravstveno stanje ne zabrinjava, da se on sjeća dobro te da će nastaviti raditi iz svog doma.

Njegovo stanje motriti će njegov osobni liječnik i stručnjaci Bolničkog centra Princeze Grace, koji nosi ime njegove pokojne majke.

Albert je pozvao 39 tisuća stanovnika Monaka da poštuju pravila karantene kako bi zaustavili širenje virusa, navodi se u službenom priopćenju.

Monako je do jučer imalo devet potvrđenih slučajeva virusa, a prvi je zabilježen 28. veljače. Zbog straha od širenja zaraze otkazana je ovogodišnja utrka Formule 1 Velika nagrada Monaka kao i još nekoliko javnih događanja koja okupljaju veliki broj ljudi.

Zasad nije poznato je li Albertova supruga, princeza Charlene s kojom se vjenčao 2011. godine, testirana na virus. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović (Facebook) Alen Islamović među lješnjacima (Foto: Dnevnik.hr) +0 Alen Islamović, Željko Bebek, Tifa (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) Celebrity Rakitić se pohvalio zadivljujućim akrobacijama s atraktivnom suprugom, pogledajte kako se oni bore protiv virusa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene