Supruga Dominica Westa otputovala je kući kako bi sa sestrama i prijateljima razmislila o budućnosti svoga braka nakon što ju je on prevario s kolegicom Lily James.

Galerija


Catherine FitzGerald bila je slomljena kada su njezina supruga, glumca Dominica Westa, fotografi uhvatili u strastvenom poljupcu s 20 godina mlađom kolegicom Lily James u Rimu prije nekoliko dana. 51-godišnji West i njegova supruga samo dan nakon što su procurile fotografije njegova preljuba, u javnost su se pojavili zajedno kao da se ništa nije dogodilo.

Vezani članci Dominic West i Catherine FitzGerald Što to oni izvode: Bila je izvan sebe zbog suprugova javnog preljuba i poniženja, a sada se s njim strastveno ljubaka pred svima Lily James Oženjeni glumac uhvaćen u javnom preljubu: Snimili ga da se ljubi s drugom, supruga za sve doznala preko fotografija iz medija

Britanski The Sun sada piše kako je Westova supruga otputovala kući u Irsku te sa sestrama i prijateljima razgovara o tome što bi trebala učiniti po pitanju 10-godišnjeg braka s glumcem. "Catherine je trenutačno u obiteljskoj kući, gdje je otišla kako bi o svemu razmislila. Sestre Honor i Nesta pomažu joj donijeti odluku treba li s Dominicom nastaviti kao da se ništa nije dogodilo ili tražiti rastavu", istaknuo je izvor blizak njoj.

Izvor dodaje kako njezine sestre žele samo ono što je najbolje za Catherine, makar to značilo da ostavi glumca. "Dominic ju je ponizio svojim potezima, to je vrlo jasno", ističe izvor.

Glumac je još prošloga tjedna istaknuo kako je Catherine otputovala zbog posla, no više detalja nije otkrivao.

"Naš brak je jak i još uvijek smo zajedno", rekli su supružnici nakon Westove afere. Dogodilo se to nakon Dominicova povratka kući iz Rima i nakon što se ona povjerila bliskim prijateljima zaključivši da je s njihovim brakom sve u redu i da su je objavljene fotografije zaslijepile.

Ova je fotografija pokrenula lavinu komentara i zasjenila njenu luksuznu proslavu 40. rođendana na tropskom otoku