Glumac Dominic West i nejgova supruga Catherine FitzGerald zajedno su se pojavili pred novinarima nakon njegova preljuba za koji je ona saznala iz medija.

Galerija


Supruga slavnog glumca Dominica Westa, 49-godišnja Catherine FitzGerald doživjela je poniženje svjetskih razmjera nakon što je on snimljen kako strastveno ljubi i razmjenjue nježnosti s kolegicom Lily James u Rimu gdje su zajedno snimali novi film.

Vezani članci Elizabeth Debicki Princezu Dianu u novoj sezoni ''Krune'' glumit će žena koja je i sama njezin veliki fan: "Ovo je privilegija" Dominic West i Lily James Uhvatili je u aferi s dvojicom oženjenih kolega, odlučila se na alternativne metode iscjeljenja - sve je priznala

Da stvar bude gora 50-godišnji Dominic nije nosio vjenčani prsten na ruci, a nije ni mario hoće li ga netko vidjeti ili ne u prisnom trenutku s 31-godišnjom Lily.

Nekoliko sati nakon što je za suprugov preljub iz medija i vidjela fotografije iz Rima, Catherine se povjerila prijateljima priznavši im da joj je slomljeno srce zbog svega i bila je izvan sebe od šoka, no sada je čini se ipak odlučila promijeniti priču. Naime, supružnici su se pojavili zajedno pred novinarima i potvrdili kako su još uvijek u braku. 

Pred novinare su izašli ispred svoje kuće u Wiltshireu, gdje su se pred svima i strastveno poljubili, a činilo se da su i sjajno raspoloženi, no mnogi su primijetili da on vjenčani prsten ne nosi ruci.

"Naš brak je jak i još uvijek smo zajedno", pisalo je običnim rukopisom na papiru s kojim su zajedno pozirali pred novinarima i na kojem su bili njihovi vlastoručni potpisi.

Dogodilo se to nakon Dominicova povratka kući iz Rima i nakon što se ona povjerila bliskim prijateljima zaključivši da je s njihovim brakom sve u redu i da su je objavljene fotografije zaslijepile.

On je odbio odgovoriti na pitanje što se točno dogodilo u Italiji, a par se nakon pojavljivanja pred novinarima zajedno odvezao automobilom u nepoznatom pravcu. Nešto ranije istog dana snimljen je snuždenog izraza lica odlazeći s njihova imanja dok su s njim bila i djeca.

Glumac i krajobrazna dizajnerica u braku su od 2010. godine, a zajedno imaju četvero djece, a je li njihov potez bio tek obična predstava za javnost ili nešto više, pokazat će vrijeme.

S gustom bradom i viškom kila ovog zavodnika danas rijetki prepoznaju, ali zbog prisnih zagrljaja s 26 godina mlađom plavušom sad je zamijećen