U središtu skandala

Uhvatili je u aferi s dvojicom oženjenih kolega, odlučila se na alternativne metode iscjeljenja - sve je priznala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lily James posljednjih je dana u središtu skandala zbog veza s oženjenim kolegama Dominicom Westom i Armiejem Hammerom, a glumica je sada otkrila kako se nosi sa svime.

Glumica Lily James otkrila je kako ide na šamanske sesije iscjeljenja putem Zooma nakon što se našla u središtu skandala zbog kolega Armieja Hammera i Dominica Westa. 31-godišnja glumica je u intervjuu za Guardian istaknula kako je vrlo lakovjerna te je priznala da nije svima trebala vjerovati na riječi.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne može im odoljeti Ima pik na zauzete? Uhvatili ju kako ljubi oženjenog kolegu, a i s drugim se zbližila nakon strastvenih scena

Lily su fotografi prije nekoliko dana uhvatili u zagrljaju kolege Dominica Westa (51), koji je u braku već nekoliko godina. Nakon što se ljubila s oženjenim kolegom počeli su je optuživati i za krah braka Armieja Hammera i njegove supruge Elizabeth Chambers. Njihov brak je propao prošle godine kada je Elizabeth pronašla strastvene poruke od misteriozne žene koja se potpisivala kao Adeline.

Iako nije poznato tko je točno Adeline, svi su počeli brujati da se radi o Lily James, jer je u tom trenutku Armie snimao film "Rebecca" s kolegicom.

"Lily i Armie su bili jako bliski, provodili su puno vremena zajedno navečer i vikendima", tvrdi jedan od izvora bliskih glumcima.

James je u intervjuu ispričala i kako smatra da je javnost u posljednje vrijeme postala previše "moralna", a smatra kako niti jedna situacija nije "crno na bijelo" već postoje brojna siva područja u kojima se sve odvija.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Zbog jednog detalja svi su uvjereni da je Melania Trump kod kuće dok je na pojavljivanjima mijenja dvojnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene