Lily James posljednjih je dana u središtu skandala zbog veza s oženjenim kolegama Dominicom Westom i Armiejem Hammerom, a glumica je sada otkrila kako se nosi sa svime.

Galerija


Glumica Lily James otkrila je kako ide na šamanske sesije iscjeljenja putem Zooma nakon što se našla u središtu skandala zbog kolega Armieja Hammera i Dominica Westa. 31-godišnja glumica je u intervjuu za Guardian istaknula kako je vrlo lakovjerna te je priznala da nije svima trebala vjerovati na riječi.

Vezani članci Lily James i Armie Hammer Ima pik na zauzete? Uhvatili ju kako ljubi oženjenog kolegu, a i s drugim se zbližila nakon strastvenih scena Lily James Oženjeni glumac uhvaćen u javnom preljubu: Snimili ga da se ljubi s drugom, supruga za sve doznala preko fotografija iz medija

Lily su fotografi prije nekoliko dana uhvatili u zagrljaju kolege Dominica Westa (51), koji je u braku već nekoliko godina. Nakon što se ljubila s oženjenim kolegom počeli su je optuživati i za krah braka Armieja Hammera i njegove supruge Elizabeth Chambers. Njihov brak je propao prošle godine kada je Elizabeth pronašla strastvene poruke od misteriozne žene koja se potpisivala kao Adeline.

Iako nije poznato tko je točno Adeline, svi su počeli brujati da se radi o Lily James, jer je u tom trenutku Armie snimao film "Rebecca" s kolegicom.

"Lily i Armie su bili jako bliski, provodili su puno vremena zajedno navečer i vikendima", tvrdi jedan od izvora bliskih glumcima.

James je u intervjuu ispričala i kako smatra da je javnost u posljednje vrijeme postala previše "moralna", a smatra kako niti jedna situacija nije "crno na bijelo" već postoje brojna siva područja u kojima se sve odvija.

Zbog jednog detalja svi su uvjereni da je Melania Trump kod kuće dok je na pojavljivanjima mijenja dvojnica