Ive Gregurevića prisjetila se i spisateljica Marina Vujčić, koja je na svom profilu na Facebooku objavila njegovu posljednju fotografiju.

Galerija


Brojni kolege i prijatelji oproštaju se od iznenada preminulog glumca Ive Gregurevića.

Vezani članci Ivo Gregurević (Foto: Almir Panjeta/PIXSELL) Dalibor Matanić oprostio se od Ive Gregurevića otkrivši čime ga je jednom rasplakao Slika nije dostupna Slavni par pozirao s preslatkom kćerkom

66-godišnji legendarni hrvatski glumac Ivo Gregurević napustio nas je u srijedu navečer, a vijest o njegovoj smrti rastužila je brojne prijatelje i kolege, koji u svojim javnim oproštajima ne skrivaju koliko je Ivo bio velik i obožavan.

Ive se prisjetila i spisateljica Marina Vujčić, koja je na svom profilu na Facebooku objavila njegovu posljednju fotografiju, na kojoj pozira u omiljenom kafiću s kolegama Vedranom Mlikotom i Nenadom Cvetkom. Marina je otkrila kako je fotografiju snimila glumica Ksenija Marinković.

"Ova fotografija je snimljena prije dva dana, na Staru godinu. Ivo nam je neprestano naručivao rakije. Pokazao nam je Grlićevu knjigu 'Neispričane priče', koju je upravo kupio. Kad smo odlazile, više je puta ponovio: 'Cure, nemojte još ići.' A mi smo ipak otišle. Nikad ne znaš kad je zadnji put i koje će priče ostati neispričane. Adio, Meštre!" napisala je Vujčić pored fotografije te emotikonom izrazila da je vrlo tužna zbog Ivina preranog odlaska.

Emotivnom porukom na Facebooku od Ive se oprostio i poznati redatelj Dalibor Matanić, ali i brojni drugi kolege

Otišao jedan od glumačkih velikana: U 67. godini preminuo veliki Ivo Gregurević

Dalibor Matanić oprostio se od Ive Gregurevića otkrivši čime ga je jednom rasplakao

Ivo Gregurević 2013. godine oprostio se od svoje velike ljubavi Dolores Lambaše