iskreno o svemu

Demi Lovato objavila da je nebinarna osoba: "Ovo činim zbog onih koji ne mogu s najbližima podijeliti tko su zapravo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Lovato još je i ranije otvoreno govorila o svojim psihičkim problemima, uključujući depresiju, poremećaje ishrane i ovisnosti.

Pop zvijezda Demi Lovato objavila je u srijedu da se smatra nebinarnom osobom i da će se odsad oslovljavati s 'oni', rekavši da je "do toga došla nakon dubokog suočavanja sa samom sobom".

Pogledaj i ovo Demi Lovato (Foto: Profimedia) Teška sudbina Tek joj je 28, a iza nje je pravi pakao: Zaprepastila pričom o trenutku kad je umalo umrla!

"Još uvijek učim i spoznajem samu sebe i ne tvrdim da sam stručnjak ili nečiji glasnogovornik. Podijelivši ovo s vama postala sam ranjiva na jednoj drugoj razini", napisala je pjevačica na društvenim mrežama.

"Ovo činim zbog onih koji ne mogu s najbližima podijeliti tko su zapravo. Molim vas živite u istini, znajte da vas volim".

Nebinarne osobe su one koji se ne identificiraju isključivo kao muško ili žensko, što je tradicionalna podjela na dva spola.

Lovato (28), poznata po hitu "Sorry Not Sorry" i ranije je otvoreno govorila o svojim psihičkim problemima, uključujući depresiju, poremećaje ishrane i ovisnosti. Nedavno je u dokumentarnom filmu otkrila da je bila silovana kao tinejdžerka.

Lovato se 2018. gotovo predozirala, što joj je oštetilo mozak i izazvalo djelomičnu sljepoću.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene