Demi Lovato snimila je dokumentarac "Dancing With Devil", u kojem je progovorila o predoziranju iz 2018.

Galerija


28-godišnja pjevačica Demi Lovato u najavi svog dokumentarca "Dancing With The Devil" otkrila je detalje kobnog predoziranja iz 2018. 

Vezani članci Tatjana Jurić i Ivan Zubak Godina ljubavnih brodoloma: Jurić raskinula zaruke, a Mišerić se iselila iz stana poznatog poduzetnika Max Ehrich, Mariah Angeliq Samo dva mjeseca od raskida zaruka ljubi drugu djevojku i ne libi se pokazati koliko je zaljubljen u nju

"Imala sam tri moždana udara. Imala sam srčani udar. Moji doktori su rekli da imam još pet do 10 minuta života", ispričala je Demi. U dokumentarcu se pojavljuje i njezin prijatelj i, kako se čini, njegove riječi potvrđuju da se Lovato predozirala heroinom. 

"Trebala bi biti mrtva. Govorimo li o heroinu? Zar mi to upotrebljavamo?" postavlja pitanja. U jednom trenutku u videu se pojavljuje Demina tetovirana ruka koja je priključena na infuziju i prekrivena medicinskom trakom, a na njoj je naljepnica s datumom rođenja pjevačice i danom kad je primljena u bolnicu. 

Lovato je preživljavanje teškog predoziranja usporedila s mačkama koje prema vjerovanju imaju devet života. "Imam puno života baš kao moja mačka. Znate, sad sam na devetom. Spremna sam vratiti se onome što volim raditi, a to je stvaranje nove glazbe", istaknula je. 

Demi je nedavno na panelu Udruge televizijskih kritičara progovorila o tome kakve je posljedice predoziranje ostavilo na njezinu mentalnom i psihičkom zdravlju. 

"Oštećen mi je mozak i još se suočavam s posljedicama danas. Ne vozim auto jer imam slijepe točke u vidu", rekla je pjevačica i dodala da dugo nije mogla čitati. 

Dokumentarac o Demi izlazi 23. ožujka i ima četiri nastavka. Inače, pjevačica je u rujnu prošle godine prekinula zaruke s glumcem Maxom Ehrichom (29). Činilo se da je napokon pronašla sreću i on ju je zaprosio nakon samo četiri mjeseca veze.

Navodno su prekinuli zbog poruka iz još 2015. koje je slao njezinoj bivšoj prijateljici, pjevačici Seleni Gomez. Internetom su kružile snimke na kojima se Max izruguje Demi i uspoređuje ju sa Selenom, za koju je navodno napisao da je ljepša i da pjeva bolje od nje.

Sjećamo je se kao jedne od najljepših glumica, ali, nažalost, plastičnim operacijama ni ona nije odoljela

Stipe Drviš razveo se od supruge nakon 25 zajedničkih godina, a opovrgnuo je da ljubi zanosnu crnku