Bivšoj slomio srce

Samo dva mjeseca od raskida zaruka ljubi drugu djevojku i ne libi se pokazati koliko je zaljubljen u nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Max Ehrich snimljen je kako izmjenjuje nježnosti s novom djevojkom pjevačicom Mariah Angeliq na plaži u Miamiju.

Prije manje od dva mjeseca raskinuo je zaruke s pjevačicom Demi Lovato, a sada već ljubi drugu.

Pogledaj i ovo showbuzz Blista! Sredila se za izlazak s novim dečkom i nabacila ultra-kratku haljinu, a u izolaciji se nije skidala iz badića

Riječ je o 29-godišnjem glumcu Maxu Ehrichu, kojega su fotografi ovaj tjedan ulovili u zagrljaju 21-godišnje pjevačice Mariah Angeliq na plaži u Miamiju.

Zanimljivo je da je glumac za spoj s novom djevojkom odabrao plažu jer je i prije nepuna tri mjeseca pred Demi kleknuo upravo na plaži, samo u Malibuu, i to nakon samo četiri mjeseca veze. Glumca su i netom nakon prekida s bivšom zaručnicom paparazzi snimili kako plače na plaži, i to na istoj onoj na kojoj je zaprosio Demi.

Sada je suze zamijenio osmijehom, a novopečeni par nije skrivao nježnosti u javnosti te su izmijenili nekoliko sočnih poljubaca.

Njegova nova djevojka američka je kantautorica koja se tek probija na glazbenu scenu, dok je na Instagramu već poprilično popularna i ima gotovo milijun sljedbenika.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Its Mariah Baby (@mariahangeliq)

Osim plaža, Max očito voli i pjevačice jer, osim što mu se bivša zaručnica bavi istim poslom, šuškalo se da je razlog prekida njihovih zaruka bila još jedna pjevačica, točnije Selena Gomez.

Naime, Dami navodno nije mogla podnijeti glasine o porukama koje je Max 2015. godine slao njezinoj kolegici i prijateljici i u kojima je uspoređivao njih dvije te govorio Seleni da je ljepša i bolje pjeva.

"Hahahaha, Selena Gomez i Demi slatke su zajedno, ali ako mislite da je Demi zgodnija... varate se", navodno je jedna od poruka koje je Max tada slao Seleni. Iako je Demi, dok su još bili zaručeni, tvrdila kako je sve laž, ubrzo nakon što su u javnost isplivale sporne poruke, potvrđen je i njihov prekid.

To je bio težak udarac za pjevačicu, koja je vjerovala da je pronašla pravu ljubav i dijelila trenutke sreće sa sada već bivšim zaručnikom na društvenim mrežama. Demini obožavatelj radovali su se zbog nje jer je napokon bila sretna nakon što je posljednjih godina proživljavala teške trenutke. Naime, borila se s ovisnošću o drogama i poremećajem u prehrani. Lovato je umalo umrla 2018. kada se predozirala.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty) Zanimljivosti William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene