potpuna promjena

Maja Šuput prije 15 godina je još bila brineta, procurile fotke koje pokazuju i koliko je pjevačica otad promijenila stil

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput prije 15 godina se pojavila na modnoj reviji Cro-a-Porter, a fotke koje su se sada pojavile pokazuju koliko se promijenila.

Domaća pjevačica Maja Šuput na sceni je već dugi niz godina, a pojavila se i njezina fotografija stara 15 godina koja pokazuje koliko je Šuput s godinama promijenila stil.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Fotografija je nastala na modnoj reviji Cro-a-Porter, a Maja je u to vrijeme još bila brineta. Na reviju je stigla u kratkim smeđim hlačama i jakni iste boje, a imala je osmijeh od uha do uha po kojem je i danas poznata.

Maja je danas u sretnom braku s Nenadom Tatarinovim, s kojim je gotovo cijelo ljeto provela uživajući na moru. Sretni par vjenčao se u svibnju prošle godine.

Maju Šuput uskoro ćemo opet gledati u voditeljskoj ulozi u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' gdje joj je ova uloga sjela i više nego odlično. Partner u emisiji joj je kolega Frano Ridjan.

''Dugo smo čekali, ali eto i dočekali, vaša i naša omiljena emisija ide dalje!'', a povratak showa na male ekrane komentirala je i sama Maja. ''Znate kako kažu – strpljen spašen, a ja sam sve samo ne strpljiva. Zato sam sada jako uzbuđena jer najbolji show se nastavlja'', zaključila je.

Nova doza zabave u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje vas uskoro na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene