uživaju u ljetu

Maja Šuput u novoj objavi otkrila gdje je Severina pa pobrala hrpu komplimenata: "Mačke i pol"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Najopuštenije ljeto ikada", napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj pozira sa Severinom i dvije njihove prijateljice.

Korčula je ovoga ljeta omiljeno odredište domaće pjevačice Maje Šuput, a nakon što se pohvalila fotkom s Ninom Badrić, otkrila je da se srela i sa Severinom.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Najopuštenije ljeto ikada", napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj pozira sa Severinom i dvije njihove prijateljice.

"Ekipa za očevid", "Mačke i pol", "Zgodne ste", "Prelijepe", samo su neki od komentara njihovih obožavatelja na Instagramu.

Šuput je ovoga ljeta održala manje koncerata zbog pandemije koronavirusa, a vrijeme je odlučila provesti u društvu Nenada Tatarinovog s kojim istražuje našu obalu. Posjetili su Dubrovnik, Rovinj, Šibenik te nastavljaju uživati na Korčuli gdje su bili i početkom ljeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najopustenije ljeto ikada... #sumer2020

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Severina se s druge strane opušta u društvu prijateljica dok mediji bruje o problemima u njezinom braku s Igorom Kojićem. Iako je glasine pokušala utišati rođendanskom porukom, Severina i Igor i dalje nisu zajedno. Naša pjevačica već je nekoliko mjeseci u rodnom Splitu, gdje najviše vremena provodi s dragim joj ljudima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene