Njezin vjetar u leđa

Mama Sandre Perković ne može biti ponosnija na svoju kćer, dočekala ju je toplim zagrljajem i s rukama punim poklona!

Sandra Perković - 6 Sandra Perković - 6 Luka Stanzl/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra i Vesna Perković Sandra i Vesna Perković Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 5 Sandra Perković - 4 Sandra i Vesna Perković Vesna Perković Roditelji Sandre Perković Vesna Perković Sandra i Vesna Perković +6 Sandra Perković - 1 Galerija

Sandru Perković u zračnoj luci u Velikoj Gorici dočakali su njezini najbliži, a prva kojoj je poletjela u zagrljaj bila je njezina mama Vesna.

Sandra Perković vratila se s Europskog atletskog prvenstva u Munchenu gdje je osvojila naslov europske prvakinje u bacanju diska i postala prva europska atletičarka u povijesti a šest zlatnih medalja u jednoj disciplini.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

U zračnoj luci u Velikoj Gorici dočekali su je njezini najmiliji, a Sandra je odmah poletjela u zagrljaj svojoj majki Vesni koja joj je donijela plišanca i bombonjeru.

Sandra je jednom prilikom za IN Magazin priznala kako joj je majka Vesna upravo najveći vjetar u leđa, koji je gura u nove pobjede.

"Ja imam jednu osobu kojoj sam ja odgovorna, a to je Vesna Perković, moja majka. Njezina negativna kritika mene bi jako povrijedila, ali zato ja nju dovoljno poznajem, kao i ona mene, i ona razumije moje potrebe. Kad ona nešto odobri, meni ne može nikakav medij niti ijedan čovjek išta prigovoriti", ispričala je Perković.

Osim majke, u zračnoj luci dočekali su je i otac Damir te bliski prijatelji, a s njom je došao njezin dugogodišnji partner i trener Edis Elkasević koji nije skrivao ponos zbog Sandrinog novog uspjeha.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 +30 Ivana Knoll - 8 Celebrity Upravo zbog ovakvih prizora slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a uvijek se potrudi i nadmašiti samu sebe!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene