preplanula i glamurozna

Sandra Perković u maloj crnoj haljini obožavatelje ostavila u čudu i dokazala da se bome zna dotjerati!

Sandra Perković Sandra Perković John Pavlish 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković Sandra Perković, Ana Radišić, Ante Vrban, Ljupka Gojić Mikić Sandra Perković +0 Sandra Perković Galerija

Sandra Perković oduševila je glamuroznim izdanjem na koktel-zabavi dizajnerice Aleksandre Dojčinović povodom prvog rođendana njezina butika u Zagrebu.

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković (31) nebrojeno je puta dokazala da se itekako zna dotjerati, no svaki put uspije iznova sve oboriti s nogu.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Tako je sada oduševila izdanjem na koktel-zabavi dizajnerice Aleksandre Dojčinović povodom prvog rođendana butika njezina brenda Lei Lou u Zagrebu, na kojoj je nije bilo lako zasjeniti.

Sportske komade, u kojima je najčešće viđamo, zamijenila je malom crnom haljinom s perjem i zlatnim štiklama, pa su se u fokusu našle njezine istesane, ali i preplanule noge.

Sportašica je stajling upotpunila i upečatljivim obručem za glavu te glamuroznim make-upom, a izdanjem se pohvalila i na Instagramu, na kojem je obožavatelje oborila s nogu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Kraljica", "Boginja", "Divna Sandra", "Maco", samo je dio brojnih komplimenata koje je dobila, a neki su se čak zapitali i je li stvarna.

Inače, Sandra je prošli mjesec na mitingu Dijamantne lige u Birminghamu zauzela drugo mjesto u natjecanju bacačica diska.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić i ELFSI Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 4 +7 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Celebrity Našu pjevačicu koja je odrasla pred očima javnosti više nije lako prepoznati, a sad se pohvalila i seksi ukrasom na tijelu!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Petković Čevra - 5 Ivana Petković Čevra - 4 Ivana Petković Čevra - 6 Ivana Petković Čevra - 3 +19 Ivana Petković Čevra - 2 Nekad i sad Bila je Miss Hrvatske 1999. nakon velikog skandala, a danas se rijetko pojavljuje u javnosti, no još obara s nogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene