Pogledajte snimku druge proba srpske grupe Hurricane za Eurosong.

Galerija


Djevojke iz grupe Hurricane koje ove godine predstavljaju Srbiju na Eurosongu s pjesmom "Loco Loco" odradile su svoju drugu probu za natjecanje na kojem nastupaju u drugoj polufinalnoj večeri 20. svibnja.

Vezani članci Grupa Hurricane - 2 Djevojke iz Hurricanea poslale poseban pozdrav samo za Novu TV, a obratile su se i Albini, evo koja je njihova poruka! Hurricane I to smo dočekali! Energične djevojke iz Hurricanea odradile su svoj finalni nastup, evo kako je bilo!

Odjevene u crne čipkaste kostime, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić uspješno su izvele svoju zahtjevnu koreografiju, a proba je odlično prošla i vokalno.

Djevojke su i same na press konferenciji za medije potvrdile da su izuzetno zadovoljne svojom drugom probom, a otkrile su kako su napravile manje izmjene u outfitu i frizuri u odnosu na prvu probu, piše eurosong.hr.

"Jako smo zadovoljne probama i jedva čekamo svoj nastup", kratko je objasnila Ksenija, a cure su otkrile i kako im je Sanjino ranije eurovizijsko iskustvo pomoglo u pripremama za nastup.

"Sanja nam je dala puno savjeta. Rekla je da budemo svoje, čuvamo energiju i uživamo na pozornici te da će tako proći sve onako kako treba", kazala je hurikanka Ivana.

Srpski mediji su se raspisali i da se Sanja u Rotterdamu ne odvaja od talijanskog predstavnika na Eurosongu, pjevača Damiana Davida iz grupe "Maneskin".

Damiano je na svojem Instagramu objavio i njihovu zajedničku fotografiju preko koje je zalijepio sličicu zaručničkog prstena i napisao "idući korak".

Zato su Sanju na konferenciji za medije pitali je li se između nje i Talijana dogodila ljubav na što je ona odgovorila da se radi o divnom mladiću, da je ona singl, ali da je on šest godina mlađi, na što su joj prisutni rekli da je to u redu, otkrio je izvor za srpski Kurir.

Iva Šarić pokazala kako izgleda samo mjesec dana od rođenja sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem

Lopez opasno visoko podigla haljinu pa pokazala istreniranu stražnjicu, zanimljiva je ruka koja se našla u kadru na tom području