Srpska grupa Hurricane odradila je svoju prvu probu za nastup na Eurosongu na kojem nastupaju u drugoj polufinalnoj večeri 20. svibnja.

Galerija


Susjednu nam Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu predstavlja popularna ženska grupa Hurricane s pjesmom "Loco Loco", a djevojke su uspješno odradile svoju prvu probu.

Vezani članci Hurricane Evo kako je zapravo trebao izgledati nastup Srpkinja na Eurosongu, u posljednjem trenutku došlo je do velikih promjena Maneskin Italija je pobjednik Eurosonga 2021., do samog kraja borba je bila dramatična, a jedna država nije dobila čak nijedan bod!

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić energičnom su i atraktivnom izvedbom pokazale kako će izgledati njihov nastup, dok su na sebi nosile izazovne čipkaste kreacije sa svjetlucavim detaljima. 

"Njihova povezanost, skladnost i estetika sada su izraženije nego ikada. Obučene u crne kostime od čipke, odlično izvode dosta zahtjevnu koreografiju. Scena je jednostavna, ali čista i efektna i dobar je kontrast u odnosu na njih", komentar je na srpske predstavnice na stranici wiwibloggs, koja slovi kao glavna stranica svih obožavatelja, ali i kritičara ovog natjecanja.

Hurricane na Eurosongu nastupa u drugoj polufinalnoj večeri 20. svibnja, a kladionice im u ovom trenutku prognoziraju ulazak u veliko finale koje je na rasporedu 22. svibnja.

Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

Pogledajte prvi Albinin nastup na probi za Eurosong, kostim koji nosi posebno je zanimljiv kada se okrene