Albina Grčić marljivo se priprema za nastup na ovogodišnjem Eurosongu, no prema podacima s kladionica šanse za pobjedu u ovom su joj trenutku jako male.

Galerija


Tko će pobijediti na Eurosongu 2021. godine, pitanje je koje se sve češće čuje, dok je do Izbora pjesme za pjesmu Europe preostalo samo mjesec dana.

Vezani članci Albina Grčić - 2 Albina iznenadila promjenom imidža mjesec dana prije Eurosonga, komplimenti samo pristižu! Albina Grčić - 2 Albinu u seksi izdanju nisu propustili komentirati ni sa službenog profila Eurosonga, a ona je imala spreman odgovor!

Prema podacima stranice Eurovision World, na kladionicama trenutačno vodi predstavnica Malte Destiny s pjesmom "Je Me Casse", na drugom je mjestu predstavnica Francuske Barbara Pravi s pjesmom "Voila", dok je na trećem mjestu predstavnik Švicarske Gjon's Tears s pjesmom "Tout l'univers".

Naša predstavnica Albina Grčić i njezina pjesma "Tick Tock" neko su vrijeme slovile kao glavni favorit, no u ovom se trenutku nalaze na 22. mjestu i šanse za pobjedu su joj pale.

No čini se da šanse rastu grupi Hurricane, koja s pjesmom "Loco Loco" predstavlja susjednu nam Srbiju, jer se sa zadnjeg mjesta popela na 21. i tako prestigla i našu Albinu.

Koja je pjesma po vašem izboru veći favorit za pobjedu, "Tick Tock" ili "Loco Loco"?

Tepaju joj da ima tijelo boginje i da nije normalno da ovako izgleda u 43. godini, a ona napokon uživa u zasluženoj ljubavi

Pripijeno izdanje nije pokvario ni pogled na njezina stopala, i bez 18 godina starijeg dečka mamac je za paparazze