Članice srpske grupe Hurricane u novom intervjuu za eurosong.hr izdvojile su našu Albinu kao favorita na ovogodišnjem Eurosongu, a zapjevale su i njezinu pjesmu.

Galerija


Srbiju će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati popularna ženska grupa Hurricane koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić. Cure koje su osvojile regiju velikim hitom "Favorito" u Rotterdamu će u drugom polufinalu braniti boje svoje zemlje pjesmom "Loco Loco", a kladionice im predviđaju plasman u veliku završnicu natjecanja 22. svibnja.

Vezani članci Marija Šerifović i Hurricane Marija Šerifović objavila video prvih reakcija na finale Eurosonga, u samo nekoliko minuta pogledalo ga je više od 50 tisuća ljudi! Hurricane Atraktivne Srpkinje poharale su binu, pogledajte njihov nastup u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga!

Popularne pjevačice popričale su za hrvatski eurovizijski portal eurosong.hr za vrijeme stanke od iscrpnih koreografskih proba te otkrile kako će izgledati njihov nastup na Eurosongu, kako teku pripreme i u čemu je tajna njihova uspjeha.

Tijekom razgovora izdvojile su upravo hrvatsku predstavnicu Albinu kao svog favorita, a čuli smo i kako pjesma "Tick-Tock" zvuči u njihovoj izvedbi. Od hrvatskih predstavnika iz prošlosti izdvojile su Doris Dragović i njenu "Mariju Magdalenu" te nastup Jacquesa Houdeka na Eurosongu 2017. godine.

Što su još otkrile u razgovoru saznajte u videu.

Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

Sjećate se djevojčice koja je prije 10 godina ukrala pažnju s kraljevskog poljupca? Evo gdje je i kako izgleda ova mala zvijezda danas