Spektakularna večer!

Rezime prve emisije ''Plesa sa zvijezdama'': Josipine suze, vrući tango Nives i striptiz za kraj!

Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) +9 Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Galerija

U prvoj emisiji ''Ples sa zvijezdama'' 11 hrvatskih zvijezda pokazalo je svoje plesno umijeće.

Iza nas je prva emisija najiščekivanijeg i najvećeg plesnog spektakla u Hrvatskoj - showa Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Znamo sve parove 11 zvijezda u rukama vrhunskih profesionalnih plesača u hit showu "Ples sa zvijezdama"

Svoje prve plesne korake u showu je pokazalo 11 hrvatskih zvijezda u parovima s profesionalnim plesačima, a njihov napredak pratit ćemo iz emisije u emisiju pred malim ekranima. Kreativne koreografije, specijalni efekti te vrhunska i jedinstvena prezentacija nekoliko plesnih stilova već u prvoj emisiji pokazali su da ovi plesači neće ostaviti ravnodušnim ni gledatelje niti stručni žiri koji ih je imao priliku prvi put i ocijeniti. Iako u prvoj emisiji nije bilo ispadanja, prema ocjenama Dinka Boganića, Tamare Despot, Almire Osmanović i Nicolasa Quesnoita u spektakularnom otvaranju showa odskočili su Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić s najviše osvojenih bodova, drugo mjesto zauzeli su Marko Grubnić i Ela Vuković, a odmah iza njih Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Led na plesnom podiju probili su glumica Ecija Ojdanić i Marko Šapina, profesionalni plesač koji je u finalu državnog prvenstva u kombinaciji 10 plesova sudjelovao 2018. godine te iza kojeg je deset godina aktivnog natjecateljskog staža u latino-američkim i standardnim plesovima te osam godina rekreativnog bavljenja hip hopom.

Ecija i Marko otplesali su quickstep, a Dinko Bogdanić prvi je imao čast komentirati njihov nastup.

''Malo više oštrih pokreta u vašim nogama Ecija. To je mala kritika, ali otplesali ste i krenuli prema novim izazovima'', rekao je.

''Definitivno se vidi da je to quickstep, bilo je dosta koraka koji su bili van ritma, to mi je dosta upadalo u oko. Ecija, opustite se i to će biti savršeno'', zaključila je Tamara.

Almira im je čestitala na probijanju leda.

''Izabrali ste tešku kombinaciju, sve u svemu bilo je poletno i zabavno'', bio je njihov komentar. Nicolas se složio s Almirom da je izvedba bila zabavna. 

Sljedeći na scenu izašli su Sonja Kovač i njezin partner Gordan Vogleš te oduševili izvedbom bečkog valcera.

''Na momente ste i izgledali kao da plešete već 10 godina skupa'', odmah na početku ih je pohvalila Tamara, a s njom se složila i Almira.  

''Bilo je jako zanimljivo, osjetile su se te vaše emocije. Bilo je zaista super, čestitam'', poručila im je. 

Nicolas je pohvalio Sonju i rekao joj da je talentirana te da ju jedva čeka vidjeti u drugim stilovima. 

Izvedbu Damira Kedže i Helene Janjušević pogledajte OVDJE. 

Izvedbu Slavka Sobina i Gabrijele Pilić pogledajte OVDJE. 

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić otplesali su tango.

''Viktorija je pokazala dalmatinski temperament! Bravo! Morate ponekad slušati glazbu, ponekad izlazite iz ritma, ali čestitam'', primijetio je Dinko.

''Ja sam vas gledao i mislio, njih dvoje su stvarno kliknuli. Skroz si se predala Marku, maksimalno ste riskirali, impresioniran sam vašom izvedbom'', komentirao je Nicolas kao šećer na kraju, a žiri je svoje pohvale potvrdio s 30 bodova. 

Najmlađi par ove sezone, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt, gledateljima i žiriju pripremili su jive.

''Ne uzrujavaj se uopće što si pala, jako si talentirana! No talent nije sve, u jiveu bih voljela više vidjeti da skakućete, ali sve u svemu, dobro je bilo'', Tamara je Ani uputila riječi podrške.

I Almira joj je poručila da ne očajava.

''Za prvi put je tvoja izvedba bila odlična'', zaključila je ova članica žirija.

Nicolas se čak i našalio na Anin račun te ju opisao kao ''tiha voda brege dere''. 

Nives Celzijus i Mateo Cvenić oduševili su izvedbom tanga.

''Tango je bio lijep i neobičan, trema je normalna, a led treba probiti. Lijepa dinamika, lijepa povezanost među vama. Nives, za sljedeći puta opustite lopatice, i ta lijepa prsa prema van'', udijelila je Almira savjete Nives.

Nicolasu je njihova izvedba bila vrlo zanimljiva.

''Odličan scenski pristup, trebalo bi malo poraditi na tehnici, ali to je proces koji treba proći. Ipak svaka čast, a ako ste malo nervozni popijte koju rakijicu prije'', malo se našalio Nicolas.

''Erotično ste to izveli, bravo'', kratak je bio Dinko, a Tamara se složila s njim.

''Meni je to bilo genijalno'', oduševljeno je rekla.

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić predstavili su svoju izvedbu valcera.

''Osvježili ste večerašnju emisiju. Bili ste graciozni i elegantni, čestitam, samo tako dalje'', prvi je njihov nastup komentirao Nicolas, a iste riječi iskoristio je i Dinko, no on je otišao i korak dalje.

''Za mene najbolji ples večeras'', zaključio je.

Tamara i Almira nisu puno komplicirale već su samo dodatno nahvalile Josipu koja je bila toliko emotivna da nije mogla sakriti suze.  

Izvedbu Marka Grubnića i Ele Vuković pogledajte OVDJE. 

Ivan Šarić i Paula Jeričević oduševili su izvedbom cha-cha-cha.

''Muški plesač koji pleše najprirodnije, postići tu prirodnost, to je spektakl'', primijetila je Tamara, a Almira je dodala da su Iva i njegova partnerica sjajno odradili svoj cha-cha-cha.

Nicolas se složio da je Ivan vrhunski zabavljač.

''Imaš ritma, prirodan si plesač. Nemoj bježati od treninga tehnike'', savjetovao je Nicolas Ivanu.

Plesne cipelice večeras su obuli fitness trenerica Viktorija Đonlić Rađa, glumice Ecija Ojdanić i Ana Vučak Veljača, glumac Slavko Sobin, pjevač Damir Kedžo, stand up komičar Ivan Šarić, pjevačica Nives Celzijus, stilist Marko Grubnić, spisateljica Josipa Pavić Bernardini, influencerica Sonja Kovač i novinar Davor Garić.

S njima su plesali profesionalci Marko Mrkić, Mateo Cvenić, Gordan Vogleš, Marko Šapina, Damir Horvatinčić, Mario Ožbolt, Valetina Walme, Gabriela Pilić, Ela Vuković, Paula Jeričević i Helena Janjušević.

Kandidate je ocjenjivao stručni žiri u sastavu Dinka Bogdanića, Almire Osmanović, Nicolasa Quesnoita i Tamare Despot. 

Izvedbu Davora Garića i Valentine Walme pogledajte OVDJE. 

Emisije uživo moći ćete pratiti svake nedjelje u programu Nove TV, a sudeći prema najavama očekuje nas dosad neviđeni i atraktivni show. Gledatelje će kroz emisije voditi Mia Kovačić i Janko Popović Volarić.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene