Priredili pravi show!

Vatreni striptiz za kraj prve emisije: ''Sljedeći put možeš skinuti i hlače!''

Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Foto: Nova TV

Davor Garić i Valentina Walme u prvoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' otplesali su rumbu.

Davor Garić i Valentina Walme zadnji su par koji je izašao na pozornicu ''Plesa sa zvijezdama'', a za kraj prve emisije odabrali su rumbu. 

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Došao je kraj Davor i Valentina oglasili se nakon ispadanja iz showa: ''Ekipa, ispali smo, ali bio je užitak sudjelovati''

''Za sljedeći puta možeš skinuti hlače. Bili ste sjajni, zanimljivo, efektno, ali moram dati neku kritiku - baš i nije bilo puno plesnih koraka'', bio je šaljivi komentar članice stručnog žirija Almire Osmanović. 

''Jesmo li na Novoj TV ili smo se prebacili na neke druge kanale. Davore, imam jednu molbu - nemoj više bildati mišiće', nadovezao se Nicolas na Almiru. 

Dinko je zaključio da su Davor i Valentina osvojili glavnu nagradu za večeras, a evo i Tamarinog komentara na njihovu izvedbu. 

''Kad dvoje ljudi izgleda ovako kako njih dvoje izgleda, onda radimo show. Hrvati vježbajte'', poručila je Tamara.

A zbog manjka plesnih koraka, žiri im je dodijelio samo 18 bodova. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Celebrity Pogledajte Marka Grubnića u plesnom zanosu, dao je sve od sebe: ''Ela je od njega napravila zmaja!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene