Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV)
Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV)

Davor Garić i Valentina Walme u prvoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' otplesali su rumbu.


Davor Garić i Valentina Walme zadnji su par koji je izašao na pozornicu ''Plesa sa zvijezdama'', a za kraj prve emisije odabrali su rumbu. 

Vezani članci Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Davor i Valentina oglasili se nakon ispadanja iz showa: ''Ekipa, ispali smo, ali bio je užitak sudjelovati'' Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Prezgodna Valentina plesom očarala Dinka, Tamaru mami Davor: ''Sve ste dobro zapakirali''

''Za sljedeći puta možeš skinuti hlače. Bili ste sjajni, zanimljivo, efektno, ali moram dati neku kritiku - baš i nije bilo puno plesnih koraka'', bio je šaljivi komentar članice stručnog žirija Almire Osmanović. 

''Jesmo li na Novoj TV ili smo se prebacili na neke druge kanale. Davore, imam jednu molbu - nemoj više bildati mišiće', nadovezao se Nicolas na Almiru. 

Dinko je zaključio da su Davor i Valentina osvojili glavnu nagradu za večeras, a evo i Tamarinog komentara na njihovu izvedbu. 

''Kad dvoje ljudi izgleda ovako kako njih dvoje izgleda, onda radimo show. Hrvati vježbajte'', poručila je Tamara.

A zbog manjka plesnih koraka, žiri im je dodijelio samo 18 bodova. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Pogledajte Marka Grubnića u plesnom zanosu, dao je sve od sebe: ''Ela je od njega napravila zmaja!''