Poznata su imena žirija i svih kandidata showa "Ples sa zvijezdama" koji su danas službeno predstavljeni javnosti.

Galerija


U studiju Jadran filma danas je održano predstavljanje showa "Ples sa zvijezdama" Nove TV za novinare, a započelo je plesnom točkom profesionalnih plesača koje ćemo ove sezone gledati na malim ekranima od 17. ožujka.

Vezani članci Viktorija Đonlić Rađa i Tamara Despot (Foto: Tibor Marochini) Viktorija i Tamara užarile plesni podij i pokazale kako to žene rade Ana Vučak Veljača (Foto: Instagram) Priprema, pozor: Lijepa glumica pokazala kako se priprema za "Ples sa zvijezdama"

Na pozornici su im se uskoro pridružile i naše zvijezde sudionici showa, njih 11. Odjeveni i našminkani kao za nastup, plesni parovi pokretima su oduševili sve prisutne, a s njima je zatim zaplesao i žiri koji čine Dinko Bogdanić, Almira Osmanović, Nicolas Quesnoit i Tamara Despot.

Oni su jutros prvi put sjeli i u svoje sudačke fotelje iz kojih će iz epizode u epizodu ocjenjivati plesne parove koji se svi fantastično slažu, ali i svi priznaju koliko su naporno svakodnevni višesatni treninzi.

Iako smo saznali kako na treninzima zna biti malih svađa i trzavica, ali i suza, svi kandidati ističu kako nimalo ne žale što su dio ovog plesnog spektakla te kako nakon mjesec dana vježbanja vide itekakve pozitivne promjene na svojim tijelima.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Ne skidaju ruke jedno s drugog: Već je dvije godine s 15 godina mlađom, ali svoju romansu skrivaju od javnosti