Gori sve!

Domenica u izazovnom kompletiću naglasila dekolte i utreniranu liniju, pristaje joj kao saliven!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme +9 Domenica, Alan Walme Galerija

Domenica Žuvela očarala je sve u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem je zaplesala u slatkom kompletiću koji joj je naglasio dekolte i vitku liniju.

Domenica Žuvela i Alan Walme u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su jive koji je ona izvela u zanimljivom kompletiću koji je pristajao kao saliven.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 Lijepa Dalmatinka! Domenica legendarnim detaljem na majici pokupila sve simpatije: "Sad mi se još više sviđaš!"

Njezina vitka linija došla je do izražaja u kratkoj suknjici i topiću s dekolteom, a za takvu je kombinaciju dobila brojne komplimente od svojih pratitelja na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

"Najslađe stvorenje", "Super si", "Preslatka", "Predivna", "Wow, wow, wo, naj najnajljepša si! Neopisiva", "Savršeno", "Gori sve", "Slatkiš mali", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Domenica je ovih dana otkrila da priprema veliki koncert u Areni Zagreb koju je rezervirala za 2030. godinu, što bi se malo tko usudio. 

"Najava koncerta, velikog koncerta u Areni 2030, za 8 godina. Ja sam nekako uvijek bila optimista i vjerujem u bolju budućnost, i ovaj datum i ova godina je točno to. Vjera da će jedan dan za sve nas biti puno bolje. Nešto svjetlije pozitivnije. Veselije'', pojasnila je Domenica u razgovoru za In Magazin.

Koncert koji će održati 8. studenog 2030., na svoj 38. rođendan, odlična je misao vodilja s kojom nastavlja stvarati nove singlove, planirati albume, ali i još ponešto:

''Na koncertu ćemo sigurno pjevati pjesme koje još nisu napisane koje još ne postoje, ali imamo svakako posla oko toga'', zaključila je.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Najnovije fotke pokazuju pravo stanje manjka materijala zadnje Majine haljine, kraće i oskudnije, čini se, nije mogla obući!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +6 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koja otkriva više od očekivanog, a zbog jednog detalja podsjeća na poklon!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene