Neočekivano prijateljstvo

Domenicu obradovao susret s Ivom Todorić uz koju je veže jedna lijepa uspomena, druženje su zabilježile i fotkom

Domenica i Iva Todorić Domenica i Iva Todorić PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica i Iva Todorić Domenica Žuvela i Alan Walme Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 Domenica Domenica Domenica Žuvela Domenica +0 Domenica i Iva Todorić Galerija

Domenica Žuvela i Iva Todorić susrele su se na koncertu Petra Graše u Areni Zagreb i zagrljene su pozirale fotografima.

Pjevačica Domenica Žuvela nije propustila rođendanski koncert Petra Graše u Areni Zagreb, čijoj je supruzi Hani Huljić Grašo bila vjenčana kuma.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela "Morska vila" Naša lijepa pjevačica u bazenu pokazala oblikovano tijelo, a obožavateljima je priuštila najbolji mogući pogled!

Tamo se susrela i s Ivom Todorić, a obje su se obradovale jedna drugoj te su nasmiješene i zagrljene pozirale fotografima.

I dok je naizgled teško naći poveznicu između njih dvije, što zbog razlike u godinama, što zbog činjenice da žive u različitim dijelovima Hrvatske, poznato je i što ih je spojilo.

Domenica je 2020. godine snimila spot za svoju božićnu pjesmu "Medenjak" u "Čarobnoj kolibi" u Gorskom kotaru, čija je vlasnica Iva. Zanimljivo je i da joj je tekst za tu pjesmu napisala Hana.

Domenica je na Grašinom koncertu pokazala i što ju je naučio njezin mentor iz u showa "Ples sa zvijezdama", Alan Walme. U pričama na Instagramu podijelila je nekoliko snimki na kojima demonstrira plesne pokrete, a pohvalila se i utegnutim trbuhom u minijaturnom čipkastom topiću.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) +3 Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Celebrity Iva Jerković prvi put objavila fotografiju oca svoje kćeri, godinama je uspješno skrivala i da su u vezi!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Monika i Fran Olujić Monika Kravić Olujić i Mirna Maras Monika Kravić Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +2 Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Celebrity Monika Kravić blista u zagrljaju zagrebačkog odvjetnika za kojeg se udala prošle godine, rijetko ih viđamo zajedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene