ostvarenje sna

Domenica izazvala hrpu reakcija videom iza kulisa showa "Ples sa zvijezdama", javile su joj se i poznate kolegice

Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Nova TV 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme +14 Domenica Galerija

Domenica Žuvela nije krila oduševljenje što je bila u plaštu nalik onome iz filmova o Harryju Potteru, a slatkim videom je izazvala puno reakcija.

Pjevačica Domenica Žuvela trenutno se natječe u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem joj je mentor i plesni partner Alan Walme, a koliko u svemu uživa pokazala je na Instagramu.

Pogledaj i ovo Domenica, Alan Walme Što vi mislite? Domenica u haljini s prorezom do boka izbacila tango noge, pa se našalila i na vlastiti račun: "Ali predivna si ovdje"

Protekle nedjelje Domenica i Alan su osvojili podij s temom Harryja Pottera, a u tom su stilu bili i odjeveni. Koliko joj se svidio plašt nalik onome u filmu naša pjevačica nije skrivala.

"Šta kažete nasi HP-ovci? Nama je ovo doslovno ostvarenje sna, ova tema koja nam baš puno znači, hvala Ples sa zvijezdama na tome. A ako nakon ovoga ne dobijemo pismo, onda ne znam kad ćemo", napisala je Domenica uz fotku na kojoj pozira s Alanom, a u komentaru su joj se brzo javile i poznate kolegice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

"Moja mala Hufflepuffica koja glumi da je Gryffindorka", napisala joj je Mia Dimšić. "Najslađi ste", "Baš ste savršeni i slatki", "Predivno, veliki sam fan", "Divni, obožavam i priču i vas", "Srce kao kuća", "Lijepo plešete oboje", samo su neki od komentara koje je dobila.

Pjevačica je objavila i šaljivi video, koji je također izazvao brojne reakcije njezinih fanova. "Ja, nakon showa pa do kraja života", napisala je uz video u kojem govori da jednostavno ne može skinuti plašt.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput pokazala kako se opustila dan nakon voditeljske uloge - i u kućnom izdanju je sve zadivila

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Instagram) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) +2 Izabel Goulart (Foto: Instagram) Celebrity Prelijepa Brazilka obično tuširanje pretvorila je u seksi show, sve oči na plaži bile su uprte samo u nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene