Bili su bolji!

Žiri donio najtežu odluku: Ecija više neće plesati, dalje idu Marko i Ela!

Plesni dvoboj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Plesni dvoboj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Iza nas je četvrta emisija showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj su nas napustili Ecija Ojdanić i Marko Šapina.

Zvijezde i njihovi plesni partneri marljivo su trenirali i uvježbavali nove koreografije za četvrtu emisiju showa "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Uplakana Nives Celzijus nakon izgubljenog dvoboja (Video: Ples sa zvijezdama) Sonja ide dalje Uplakana Nives oprostila se od ''Plesa sa zvijezdama'': ''Prvo ću se naspavati, posvetiti djeci, pisati zadaće''

Prema glasovima gledatelja, u plesnom dvoboju našli su se Marko i Ela te Ecija i Marko koji su otplesali sambu, a odluku je kao i uvijek donio žiri.

U showu "Ples sa zvijezdama" tako ostaju Marko i Ela, a Eciju više nećemo gledati u plesnom zanosu. 

"Trebalo je stati u jednom trenutku, život ide dalje", poručila je Ecija te zaželjela puno sreće ostalim natjecateljima koje će i dalje vjerno bodriti.

Emisiju su otvorili Slavko i Gabriela, prvi par koji je dobio dvije desetke. Duo je ovoga puta otplesao vruću sambu na veliki hit "L'ombelico del mondo". "Izvrstan nastup, apsolutno sjajan uvod i sve je bilo vrlo efektno. Ipak bi imala kritiku. Mislim da bi tu mogao imati malo više slobode u gornjem djelu tijela koja ide iz centra. Malo još više bokova i bounce u koljenima, ali svidjelo mi se", poručila im je Almira. "Odličan nastup, svaka čast! Ali falilo mi je njihanje zdjelice, jer nisi dovoljno iskoristio koljena", poručio je Slavku Nicolas te demonstrirao što je trebao raditi. "Možete biti jako sretni, ali nemojte biti zadovoljni, jer uvijek može biti bolje", zaključio je na kraju.

"Slavko, vi ste u duši plesač. U sve četiri večeri vi se poboljšavate, uživate u svakom plesu, imate izvrsnu partnericu i pokazujete da bi mogli biti izvrsni plesač", poručio je Slavku Dinko. "Ovo je par koji u koreografijama koristi najviše elemenata. Sviđa mi se Slavko da kad ti izađeš na pozornicu, vidi se da to voliš, kao gledajte me sad svi", poručila im je Tamara.

Drugi par koji je nastupio večeras bili su Damir i Helena s valcerom na pjesmu "Le pido al cielo" slavnog pjevača Luisa Fonsija.

"Apsolutan pregušt, osjećale su se te emocije i prešle su na mene i publiku. Po meni je to u plesu najvažnije, da emocije dotaknu publiku, a vi ste mene dotakli večeras. Imate lijep odnos, a ti si Damire tako pažljiv partner. Cijelo si vrijeme pazio na nju i bio prisutan u trenutku, čestitam", poručila im je Almira. "Konačno da vas vidimo u standardnim plesovima, snašli ste se, bilo je puno emocija. No moram vas malo i krititizirati, ali strahovito je falilo kontra kretanje tijela", poručio im je Nicolas te se ponovno dignuo iz sudačkog stolca kako bi na pozornici demonstrirao što to znači. "Malo ste se mučili u rotaciji, ali vi kao par imate posebnu energiju i nemojte mi zamjeriti što sam malo strog, jer od vas očekujem puno", poručio im je.

"Još ima jedna mala greška, falilo je kliznih koraka i glava ide od partnerice", poručio im je Dinko koji je na kraju ipak bio zadovoljan izvedbom. "Vi imate lijepu priču, predivan ste par, a po mojim ocjenama ćete vidjeti kako mi se svidio vaš nastup", poručila im je Tamara.

Na pozornicu su nakon Damira i Helene stigli Marko i Ela na neobični glazbeni izbor. Tako su sambu otplesali na pjesmu "Lopove" Markove najbolje prijateljice Maje Šuput koja se također pojavila na pozornici te iskočila iz velike torte kao iznenađenje večeri.

Kakav spektakl! Ovo nitko nije očekivao, a njihov je ples bio šlag na torti

"Jednom ili dva puta sam iskočila iz torte na vjenčanjima, ali nikada ovako javno. Bila mi je čast i zadovoljstvo", poručila je Maja kroz smijeh. "Prsni rad je bio dosta dobar, imali smo tri bombončića. Vrlo veselo, osvježavajuće, imate jako dobru energiju, ali malo me smetalo što si uvijek bio dolje u koljenima. Nisi imao lijepe i ravne noge. Ali uživali ste u tom plesu, nastavite tako", poručio im je Nicolas. "Cjelokupni dojam s tortom i Majom je bilo jedno lijepo vjenčanje i tako je to izgledalo u vašem plesu, kao da plešete na vjenčanju. Ali treba nastaviti raditi i nadam se da ćete doći u sljedeću emisiju", poručio im je Dinko. "Ja inače volim ljude koji furaju svoj film, pa furaj to i dalje, boli te briga", poručila je Tamara Marku.

Uslijedila je strastvena rumba u izvedbi Ivana i Paule. "Same pohvale. Vrlo lijepe linije što se tiče Paule, iskoristili ste njegov suzdržani temperament. Bilo je lijepo", rekao je uvijek kratki i sažeti Dinko. "Ja sam Ivanov fan, jer čovjek pleše dobro. Plesali su rumbu koja je genijalna, vidi se plesni muškarac i plesna žena, predivna priča, predivne kretnje. Moglo bi biti bolje, ali na tebi se jako vidi da se trudiš i još važnije, ti nosiš ovu publiku", rekla je Tamara. "Bili ste oboje sjajni, osjetila sam energiju. Unjeo si se u to, uživao si, vidjelo se na tebi. Imam ipak jednu malu kritiku. Kod pirueta ti je falio malo veći fokus", poručila je Ivanu Almira.

Ivan Šarić u ulozi latino zavodnika! Ponovno rasplesani i tako, tako dobri

 

"Ivane dragi, čestitam! Ovo je bila rumba, sviđa mi se što među vama vidim vrlo jasan kontrast - ti si muškarčina, a Paula je vrlo ženstvena. Minus je ta tipična glazba za rumbu s jasno izraženim ritmom pa si mogao biti izraženiji u radu s kukovima. Vidim da se trudiš i nastavi tako, Ivane", na kraju je vatrenom paru poručio Nicolas.

Kao peti par večeri nastupili su Davor i Valentina koji su otplesali cha-cha-cha na veliki hit "Suavemente". "Meni je ovo tvoj najbolji ples dosad, smekšao si se. Muskulozan si i ne možeš ti spustiti te ruke da izgleda plesno, ali napreduješ", poručila mu je Tamara. "Zaista mislim da si napravio veliki iskorak, puno si napredovao. Krećeš se puno superiornije, samouvjereniji si. Jako sam zadovoljna", poručila je Davoru Almira koja je naglasila i kako nju ne smetaju njegove mišićave ruke.

Ne prestaju s iznenađenjima: 'Moram priznati da će me kukovi izluditi'

"Davore, vi zračite, face ste za televiziju. Plijenite pažnju. Moj savjet je da otopiš malo mišiće. Možeš se gibati, iskoristi to. Drugo, kod cha-cha-cha ritam bi prvenstveno trebao biti u nogama, a ja sam ga vidio više u tijelu. Ali ja vas volim", rekao im je Nicolas. "Dobra energija, izvrstan rad tijela, čestitam na napretku iz prošle emisije", zaključio je Dinko.

Šesti nastup večeri bio je valcer u izvedbi Viktorije i Marka na prelijepu baladu Eda Sheerana "Perfect". "Marko je napravio odličan posao. Definitivno vidim napredak. Meni se jako sviđalo, bili ste otvoreniji, ako nastavite tako, to će za nekoliko tjedana biti za turnir. Najbolje gibanje večeras, oduševljen sam. U jednom ste trenutku otplesali lijevi okret i niste križali, to je mala zamjerka", poručio im je Nicolas, a Viktorija je priznala pogrešku.

"Lijepo, skladno, mekano, muzikalno, iskreno. Hvala vam za večeras" bio je vrlo jasan i ponovno kratak Dinko. "Viktorija je za mene večeras najbolja plesačica", sve je kratko rekla Tamara u samo jednoj rečenici. Viktoriji je suprug Dino Rađa prije emisije zaželio sreću na vrlo neobičan način, a na nešto je upozorio njezinog plesnog partnera te nasmijao cijelu Hrvatsku.

Ecija i Marko kao sedmi par večeri izveli su tango na veliki hit "Be Mine". "Baš mi je bilo fora što ste zamijenili uloge. Zabavni ste par, svaka čast". "Ovo je dosad vaš najbolji ples, čestitam. Ecija vrlo ste dobro vodili Markla. Najbolje dosad", poručio im je Dinko. "Ti se jako trudiš, Ecija. Vrlo si lijepa i elegantna i ovo je tvoje najbolje izdanje dotad. Imaš brdo tehničkih nedostataka, kao npr. zelje gacanje", našalila se Tamara.

Priča o zavođenju na pozornici 'Plesa sa zvijezdama'

"Kao glumici u predstavi ovo bi mi sjajno sjelo, no ima tu dosta problema, treba poraditi na njima. Glumica si i za ono što radiš na sceni je sjajno", zaključila je Almira.

Uslijedio je živahni quickstep u izvedbi Josipe i Damira. "Krenimo, ali sve pozitivno. Lijepa prezentacija i energija. Same pohvale i hvala vam lijepa", rekao im je Dinko. "Jako ste lijepi i gledam kako je Damir opušten, jer je zadovoljan. Bit će to jedna visoka ocjena", poručila im je Tamara. "Josipa, nemoj odmah plakati, ali bila si sjajna. Mi ovdje tražimo quickstep, a ti si nam ga ovdje dala", rekla je Amira.

Prava inspiracija! Nastup iza kojeg je posebna posveta…

"Odlično si svladala quickstep. Bili ste sretni i sofisticirani, puno ste plesali quickstep i to zaslužuje nagradu. Što bi volio vidjeti u budućnosti jest da budete malo mekši. Da se odbijete s poda kao loptice, tako to treba biti. Vi ste par koji pleše svaki put", zaključio je Nicolas.

Josipu su večeras iz publike bodrile žene koje su joj bile podrška tijekom njezine borbe s karcinomom.

Posljednji par večeri, Sonja i Gordan, večeras su izveli emocijama nabijenu i senzacionalnu rumbu. Podsjetimo, u prošloj emisiji Sonja je dva sata prije nastupa završila na hitnoj, jer je natukla rebra, pa je par završio u plesnom dvoboju, no izborili su ostanak u showu te kući poslali Nives i Matea.

Senzualna, nježna, a istovremeno i strastvena rumba u izvedbi Sonje Kovač!

"Meni ste bili senzualni. Jako si lijepo spustila kosu i prekrila dio kralježnice u kojem si ukočena. Ipak, malo si se raspadala", poručila je Sonji Tamara. "Priča je lijepo ispričana, taj odnos među vama. Dolje ramena, više bokova i slobodna glava za ubuduće", nastavila je Almira.

"Ja vas gledam i kao da sanjam što će se dalje dogoditi. Sviđala mi se izvedba, iako to nije bila tipična rumba, ali ovo je bilo umjetničko djelo. Kad se gleda umjetničko djelo, bitno je da se ima dojam o njemu, a dojam je odličan", rekao im je Nicolas. "Meni je falilo rumbe, jer to je ples s Kube. Osjetim da brojite korake. Nemoj Gordane samo sebe eksponirati, pripazi malo i na svoju partnericu", poručio je Dinko Gordanu.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene