Emotivna objava

Josipa Pavičić pleše za posebne žene: "Hvala što ste uz mene, što ste me prepoznale i čule"

Josipa Pavičić (Foto: Instagram) Josipa Pavičić (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić (Foto: Instagram) Josipa Pavičić (Foto: Instagram) Josipa Pavičić (Foto: Instagram) Josipa Pavičić (Foto: Instagram) Josipa Pavičić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Josipa Pavičić (Foto: Dnevnik.hr) +2 Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Galerija

Josipa Pavičić u četvrtoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" pleše za svoje "fajterice".

U trećoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" prošlu nedjelju Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić otplesali su filmsku priču iz "Titanica".

Pogledaj i ovo Josipa Pavičić Berardini (Foto: Instagram) Samo ljubav Josipa ni ovog puta nakon nastupa nije sakrivala emocije: "Odnijelo me gdje ne postoji bol"

Njihova rumba bila je ispunjena emocijama tijekom cijelog nastupa, ali i na kraju zbog priznanja da je Josipa plesala s napuknutim rebrom. "Otvorili ste ovaj broj s puno emocija. Vaše noge su bile plesne. Predivno ste otvorili show", rekao je Dinko koji je priznao da su mu trebale maramice. "Postoje plesačice koje plešu rumbu i izgledaju seksi, a postoje one koje pružaju emociju, a to si ti. Predivni ste bili", izjavila je Tamara.

Ovo nije bio prvi put da je duo oduševio žiri i publiku, ali niti da poznata spisateljica pleše s ozljedom. Naime, neposredno prije prve emisije Josipa je doživjela malu nezgodu te ozlijedila preponu. "Naprosto kad sam išla hodnikom nespretno sam okrenula lijevu nogu, a ta je prepona već bila iziritirana od ranije", objasnila nam je tada Josipa koja je nastup unatoč tome odradila besprijekorno.

Iza Josipe je i teška borba s rakom dojke, a njezina hrabrost i ustrajnost bili su inspiracija ženama diljem Hrvatske i šire koje proživljavaju sličnu sudbinu. A upravo je njima Josipa posvetila emotivnu objavu na Instagramu koju prenosimo u cijelosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicicberardini) on

"Drage prijateljice iz mog 'karcinomskog' kluba, znane i neznane, moje lavice, moje 'fajterice'... Prošlu sam nedjelju nakon nastupa u Plesu sa zvijezdama do sitnih jutarnjih sati čitala vaše poruke podrške i ljubavi (a bilo ih je na tisuće). Ganule ste me, dirnule, naježile, zagrlile, okupale ljubavlju i zato sam vam neizmjerno zahvalna. Sa svojom sam knjigom 'Šest milimetara' obišla cijelu Hrvatsku, održala više od 120 promocija, odaslala važnu poruku 'ako sam mogla ja, to znači da možeš i ti'. Upoznala sam mnoge od vas koje ste se borile za život, mijenjale mentalni sklop, učile opraštati i na kraju odlučile zavoljeti sebe te tako udahnuti smisao sveopćem besmislu u sebi i oko sebe koje nas preplavi kad se pojavi bolest. Ja sam vaša, vi ste moje. Čak i ako se nikad nismo srele, mi se znamo i osjećamo. U našem se pogledu nazire ona plemenita tišina u koju moraš ući da bi stigao do svog centra- do sebe. Molim Boga neka nam pričuva dovoljno dana da ostvarimo svoje ciljeve i da suosjećamo a istovremeno neka nam pomogne da proživimo svaki dan kao da nam je posljedni jer ćemo tako svaku minutu dodirnuti zagrljajem potpune prisutnosti. Ljubav se ne boji smrti jer ljubav je život, a smrt je glavni razlog za život. Ljubav je moje oružje za otvaranje ljudskih srca, daje mi smirenje u trenucima boli, štiti me od uboda onih koji još uvijek budni spavaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drage prijateljice iz mog “karcinomskog” kluba, znane i neznane, moje lavice, moje “fajterice”... Prošlu sam nedjelju, nakon nastupa u Plesu sa zvijezdama, do sitnih jutarnjih sati čitala vaše poruke podrške i ljubavi (a bilo ih je na tisuće). Ganule ste me, dirnule, naježile, zagrlile, okupale ljubavlju i zato sam vam neizmjerno zahvalna. Sa svojom sam knjigom “Šest milimetara” obišla cijelu Hrvatsku, održala više od 120 promocija, odaslala važnu poruku “Ako sam mogla ja, to znači da možeš i ti”. Upoznala sam mnoge od vas koje ste se borile za život, mijenjale mentalni sklop, učile opraštati i na kraju odlučile zavoljeti sebe te tako udahnuti smisao sveopćem besmislu u sebi i oko sebe koje nas preplavi kad se pojavi bolest. Ja sam vaša, vi ste moje. Čak i ako se nikad nismo srele, mi se znamo i osjećamo.U našem se pogledu nazire ona plemenita tišina u koju moraš ući da bi stigao do svog centra- do sebe. Molim Boga neka nam pričuva dovoljno dana da ostvarimo svoje ciljeve i da suosjećamo a istovremeno neka nam pomogne da proživimo svaki dan kao da nam je posljedni jer ćemo tako svaku minutu dodirnuti zagrljajem potpune prisutnosti.Ljubav se ne boji smrti jer ljubav je život, a smrt je glavni razlog za život. Ljubav je moje oružje za otvaranje ljudskih srca, daje mi smirenje u trenucima boli, štiti me od uboda onih koji još uvijek budni spavaju. Voljene moje, sutra Damir i ja plešemo za Vas. U publiku nam dolaze posebne gošće- deset divnih “fajterica” iz svih krajeva Hrvatske. Posvećujem vam svoj ples uz jedno duboko i veliko HVALA na podršci. Hvala što ste uz mene, što ste me “prepoznale”, sto ste me “čule”, hvala za ljubav. Volim Vas @plessazvijezdama @novatv_ @europadonnahrvatska @damir_horvatincic @vesnaramljak @marijana_perinic @ivanaplechinger @nismosame #ligaprotivraka #svezanju #zakladanorasitum #europadonnahrvatska

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicicberardini) on

Voljene moje, sutra Damir i ja plešemo za Vas. U publiku nam dolaze posebne gošće- deset divnih 'fajterica' iz svih krajeva Hrvatske. Posvećujem vam svoj ples uz jedno duboko i veliko HVALA na podršci. Hvala što ste uz mene, što ste me 'prepoznale', sto ste me 'čule', hvala za ljubav. Volim Vas", napisala je Josipa te još jednom ganula mnoge.

Nastup Josipe i Damira, kao i preostalih 8 parova iz showa "Ples sa zvijezdama", očekuje nas u nedjelju, 7. travnja u 20.15 sati samo na Novoj TV

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Avicii: (Foto: Instagram) Avicii (FOTO: Getty) Avicii (Foto: Instagram) Avicii : (Foto: Profimedia) +5 Avicii : (Foto: Profimedia) Celebrity Depresivan život i borba s ovisnošću završili su tragično. Godinu dana kasnije izlazi mu posthumni album

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene