Večeras od 20.15 sati na Novoj TV počinje četvrta epizoda showa "Ples sa zvijezdama", a jedan od parova koji nastupaju Viktorija Rađa i partner Marko Mrkić.

Galerija


Košarkaš se sada već tradicionalno oglasio pred nastup svoje supruge Viktorije u "Plesu sa zvijezdama".

Vezani članci Zavodnice s interneta Zavodnice s interneta pokazale kako zapravo izgledaju, pa su ih ljudi prozvali varalicama Viktorija Rađa i Marko Mrkić "Prljavi ples" Viktorije i Marka podignuo temperaturu svima prisutnima: Jesu li bolji od originala?

Večeras od 20.15 sati na Novoj TV počinje četvrta epizoda showa "Ples sa zvijezdama", a jedan od parova koji nastupaju čine prelijepa supruga košarkaša Dine Rađe, Viktorija i njezin plesni partner Marko Mrkić koji plešu engleski valcer.

Od samog početka showa postoji zezancija kako je Dino "ljubomoran" na Marka, pa se svaku nedjelju oglasi na društvenim mrežama na tu temu. A ovoga nas je puta posebno nasmijao.

"Marko, sritno večeras u 'Plesu sa zvijezdama', pazi mi na ženu", govori Rađa na snimci uz umjetni smiješak, a nakon toga iza Dine se javlja meta za pikado s Markovom fotografijom u sredini te nekoliko strelica koje probijaju fotografiju.

Dino mu na kraju i namiguje, a snimku je podijelila Viktorija na svom profilu uz opis "Dobro je sve".

"Pa ti budi opušten prije lajva", komentirao je snimku Marko, a oglasile su se i neke druge poznate dame s estrade koje je košarkaš itekako nasmijao, poput Franke Batelić, Ane Gruice i Nine Badrić.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Nekad smo gledali njegove savršene pločice na trbuhu, a pogledajte što je glumac sada napravio od svog tijela