Marko Grubnić i Ela Vuković u showu ''Ples sa zvijezdama'' otplesali su sambu na pjesmu ''Lopove'' Maje Šuput.

Galerija


U četvrtoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' Marko Grubnić i Ela Vuković otplesali su sambu na pjesmu ''Lopove'' Maje Šuput koja je inače dobra prijateljica modnog stilista i njegova velika navijačica. 

Vezani članci Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Grubnić se oglasio nakon valcera koji je plesao za bivšu ljubav: "Znam da djelujem snažno, ali ranili su me" Marko Grubnić (Foto: Instagram) Kakva transformacija! Marko Grubnić pohvalio se dugom kosom i šiškama koje je nekad nosio

Pravo iznenađenje priredila je upravo sama pjevačica koja je ovu pjesmu, dok su oni plesali, sama pjevala, a pojavila se tako što je iskočila iz torte koja je bila na pozornici.

 

 ''Vidljivo je bilo da ste uživali u tom plesu'', rekao im je Nicolas, a Marko je priznao da mu je cilj i bio upravo to da gledatelji pojačaju televiziju i uživaju. 

''Bilo je to jedno lijepo vjenčanje, kao da ste na jednoj svadbi'', zaključio je Dinko. 

''Volim ljude koji furaju svoju priču i film, a ti to definitivno radiš, pa eto, furaj to i dalje'', poručila je Tamara Marku koji je, iako se umorio tijekom ovog nastupa, jako zadovoljan svojom izvedbom. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.