Pjevačica Senidah iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu prvom fotografijom s dečkom.

Galerija


Slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić (35), koja je poznatija po svojem umjetničkom imenu Senidah, na sceni je prisutna desetak godina, no svoj ljubavni život dosad je uspješno skrivala od javnosti.

Vezani članci Severina - 1 Počinje Jarun Open 2021. - Koncerti na otvorenom koje su mnogi priželjkivali uz brojne domaće i regionalne zvijezde Senidah Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''

Iako se još 2019. doznalo da ima dečka, nakon što je snimljena kako s njim razmjenjuje nježnosti na brodu, o vezi je šutjela sve dosad.

"Valentinovo na ovu lijepu nedjelju... no hoćeš li biti moj Valentin?", napisala je Sanidah uz fotografiju na kojoj je konačno pokazala dečka, što je izazvalo oduševljenje kod njezinih obožavatelja, koji su je na Instagramu počastili s više od 50 tisuća lajkova.

Prema pisanju srpskih medija, njezin je odabranik Crnogorac iz Herceg Novog i zove se Marko, a od nje je mlađi osam godina. Upoznali su se u jednom klubu u kojem je ona nastupala, a on je radio kao zaštitar te su se vrlo brzo upustili u romansu koja sada već traje nekoliko godina.

Inače, Senidah slovi za jednu od najpopularnijih pjevačica u regiji, a njezin najveći hit je pjesma "Mišići", koju malo tko nije čuo.

Tek joj je 18 godina, u svojoj domovini već je velika zvijezda, a zbog egzotičnog izgleda dive joj se baš svi!

Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"