Senidah trenutno žari i pali svojim hitom "Mišići", no o njezinom se privatnom životu zna malo.

Galerija


Jedna od trenutno najpopularnijih pjevačica ovih prostora Senidah, na glazbenoj je sceni prisutna već desetak godina, no vrhunac slave dosegla je ovog ljeta zahvaljujući pjesmi "Mišići" koju malo tko nije čuo. 

Vezani članci Borat Sjećate ga se kao blesavog lika sa škembicom i dlakavim prsima, no glumac je postao mišićavi komad Josip Kotlar i Matej Mlađenović (Foto: Screenshot Youtube) Nije mu dugo trebalo da se skine: Otrov za žene s malih ekrana odmah je prihvatio izazov!

Ova 34-godišnja Slovenka u prvi plan se trudi staviti svoju glazbu i posao, a privatni život nastoji sakriti daleko od očiju javnosti. No, u javnost je procurila fotografija na kojoj razmjenjuje nježnosti s nepoznatim muškarcem dok zajedno uživaju u vožnji brodom.

To je izazvalo oduševljenje Senidinih obožavatelja ali i opovrgnula glasine o tome da je možda homoseksualka pa je to razlog što ne želi otkriti detalje privatnog života.

Fotografiju možete pogledati ovdje. 

Senidah na profilu na Instagramu prati 331 tisuća ljudi, a njezin najveći hit "Mišići", na Youtubeu je pregledan gotovo 43 milijuna puta, a već je dobila titulu "balkanske Lady Gage" zahvaljujući osebujnom modnom stilu. 

 

Možete li prepoznati nekadašnju seks-bombu raskošnog glasa koja je bila san svakog tinejdžera?