Senidah je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću i bez šminke pa oduševila obožavatelje takvim izdanjem.

Galerija


Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, koja je osvojila svu pažnju mlađih naraštaja singlom "Mišići", 35-godišnja Senidah na profilu na Instagramu uglavnom objavljuje svoje sređene fotografije, na kojima je skroz dotjerana, u osebujnim kreacijama i s kompletnom šminkom na licu, te čestim promjenama imižda.

Vezani članci Salma Hayek Na crvenim tepisima blista, ali najsretnija je baš ovakva: Vatrena latina pokazala sijedu kosu i lice bez šminke Mark Wahlberg Slavni glumac pola je godine pazio na prehranu i sumanuto vježbao kako bi se ovako transformirao

Upravo zato iznenadila je svoje obožavatelje, njih 425 tisuća, kada je na njezinu profilu osvanula fotografija na kojoj je pokazala kako zapravo izgleda, kada nema ni trunke šminke na licu, a pažnju je dodatno privukla dekolteom koji je istaknula u crnom bikiniju.

Sudeći prema komentarima njezini su pratitelji ostali i više nego oduševljeni prirodnim izdanjem, a mnogi su tek primijetili da pjevačica ima lice posuto pjegicama.

"Koliko si predivna, nije realno više", "Ženo, ti si bomba", "Ti si najljepša osoba na svijetu", "Imaš mišiće", "Imaš pjegice, sad to tek vidim", "Puno ljepša bez šminke", "Kraljica, nimalo šminke, to volim", samo su neki od tisuća komentara koje je dobila.

Nekad najplaćeniji glumac više ne nalikuje na sebe: Ne mari za izgled kao prije i skriva se od javnosti