Senidah i Coby bili su jedni od gostiju ovogodišnjeg Rujanfesta.

Galerija


Slovenska reperica Senidah i srpski reper Coby svojim su nastupima zapalili publiku na Rujanfestu koja je zajedno s njima sve hitove spremno pjevala uglas.

Vezani članci Maja Šuput za mikrofonom (Foto: Dnevnik.hr) Ovaj vikend na pozornicu se penju Maja Šuput, Petar Grašo, Željko Samardžić i Senidah Senidah (Foto: Instagram) - 4 Balkanska Lady Gaga uhvaćena kako razmjenjuje nježnosti s nepoznatim muškarcem

Coby je pred nekoliko tisuća obožavatelja na pozornicu izišao odličnog raspoloženja, a to je prenio i na njih. Publika je njegove pjesme "Džek i džoni", "Samo jako", "4 strane sveta" i "Lokacija" znala od riječi do riječi, a njihovi su mobiteli tijekom cijelog koncerta bili u zraku te se kamere nisu gasile.

Atmosferu je dodatno ugrijala slovenska reperica Senidah, čiji je singl "Mišići" bio jedan od najvećih ovogodišnjih ljetnih hitova, a fanovi su je jedva dočekali.

34-godišnja reperica trenutačno jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, a na glazbenoj je sceni prisutna desetak godina.

Svoj privatni život krije od očiju javnosti, ali nedavno je u javnost procurila fotografija na kojoj razmjenjuje poljupce sa zasad nepoznatim muškarcem. Na Instagramu je prate 333 tisuće ljudi, njezin najveći hit "Mišići" na YouTubeu je pregledan gotovo 43 milijuna puta, a već je dobila titulu "balkanske Lady Gage" zahvaljujući osebujnom modnom stilu.

Slavna pjevačica kontroverznom sportašu ponudila 20 milijuna dolara da joj napravi dijete?