Petra Ecclestone i zaručnik Sam Palmer dobili su kćerkicu u ožujku, no tajili su to do travnja i još ne žele otkriti ni ime.

Galerija


Bogata nasljednica Petra Ecclestone (31) čini se najviše vremena provodi s bebom na odmoru u Dubrovniku, a ime kćerkice ona i zaručnik Sam Palmer još taje. 

Vezani članci Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Kći najbogatije Hrvatice uživa s obitelji u božićnom raspoloženju, a pokazala je i kćer čije je rođenje tajila mjesec dana Tamara i Slavica Ecclestone (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Otkrivena burna svađa u obitelji jedne od najbogatijih Hrvatica: Mama i kći nisu razgovarale godinu dana

Petra je rodila kćer u ožujku tijekom pandemije koronavirusa te je to tajila do travnja kada je Sam objavio sretnu vijest na Instagramu. Dok njezin zaručnik, njena djeca iz prijašnjeg braka te starija sestra Tamara Ecclestone s obitelji uživaju na skuterima za vodu i ostalim zabavnim aktivnostima, bogata nasljednica se rijetko odvaja od bebe. 

Iako su ona i Tamara povele dadilju na odmor u Hrvatsku, Petru se često može vidjeti s kćerkicom u naručju ili kako obilazi znamenitosti sa ostatkom obitelji i malenu ima u nosiljci. Manekenka i dizajnerica, čija se imovina procjenjuje na 400 milijuna dolara, je prošlog mjeseca progovorila o majčinstvu. 

"Volim svaki trenutak majčinstva. Dojim ju, a ona je definitivno najzahtjevnije dijete do sada", ispričala je. Inače, bogata nasljednca ima kćer Laviniju (7) te blizance, sinove Jamesa i Roberta (4) s bivšim mužem Jamesom Stuntom s kojim je imala težak razvod.

Petra je nedavno zaintrigirala javnost odgovorom na pitanje hoće li se uskoro udati. "Možda se već jesam", rekla je. Ecclestone je ranije hvalila svog zaručnika da je odličan otac, prijatelj te da je odan i duhovit, a ne mari za novac. Našalila se i kako voli jako šefovati.

Severini se u život vratio muškarac koji joj je puno značio, pokušali su zatajiti da su se opet spojili