Baš ih briga

Ismijavaju ih zbog posjeta našoj zemlji, ali bogate nasljednice u Trogiru nisu skidale osmijeh s lica

Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 5 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 5 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 5 Galerija

Petra i Tamara Ecclestone snimljene su u Trogiru kako se opušteno šeću i ne mare previše za fotografe.

Bogate sestre nasljednice Petra i Tamara Ecclestone, poznate i kao kćeri milijardera Bernieja i Slavice Ecclestone, posljednjih nekoliko dana uživaju na odmoru u Hrvatskoj, kamo su se otputile sa svojim obiteljima, a fotografi ih, naravno, prate u stopu.

Pogledaj i ovo Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 Na udaru kritika Ne daju joj mira: Bogatu nasljednicu ponovno napadaju zbog odmora u Hrvatskoj i nove objave s Lokruma

Sestre su tako snimljene u razgledavanju Trogira, a društvo su im pravila njihova djeca, Tamarin suprug Jay Rutland i Petrin zaručnik Sam Palmer.

Petrin i Tamarin posjet Hrvatskoj, rodnoj zemlji njihove majke Slavice, nije prošao nezapaženo ni u svjetskim medijima, a njihovi pratitelji imali su prilike vidjeti i neke od naših prirodnih ljepota i znamenitosti koje su bile podijelile na društvenim mrežama i koje su ih se dojmile. Ipak, Petra je odlučila pripaziti na svoju privatnost pa je zaključala svoj profil za javnost, ali i obrisati velik dio pratitelja i ljudi koje ona prati.

Prije Trogira društvo je posjetilo Dubrovnik, gdje su između ostalog posjetile tržnicu i kupile voće, a šetajući se dubrovačkim ulicama, nisu skidale osmijehe s lica. Iako ih je u prvi trenutak malo tko prepoznao, svjetski mediji su popratili njihov dolazak u Hrvatsku na luksuznoj jahti, a neki su ih i ismijavali pa su rekli da su pobjegle iz Velike Britanije i SAD-a dok je većina ostala zatvorena u kućama zbog pandemije koronavirusa.

Dok koronavirus nastavlja pretvarati planove za putovanja u kaos, sestre dokazuju da na to njih ne utječe, pa su otišle u Hrvatsku", pisao je britanski Daily Mail.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene