Prekipjelo joj je

Ušutkala dežurne hejtere koji ju prozivaju zbog dolaska u našu zemlju i ne krije ponos što je Hrvatica

Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 2 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 2 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 2 Galerija

Tamara Ecclestone na društvenim je mrežama odgovorila na kritike zbog dolaska u Hrvatsku dok je pandemija koronavirusa još uvijek u tijeku.

Bogate nasljednice Tamara i Petra Ecclestone sa svojim obiteljima posljednjih desetak dana borave u Hrvatskoj, čiju obalu obilaze luksuznom jahtom, a sa sobom su povele i članove svoje obitelji.

Pogledaj i ovo Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 Na udaru kritika Ne daju joj mira: Bogatu nasljednicu ponovno napadaju zbog odmora u Hrvatskoj i nove objave s Lokruma

O njihovu su se dolasku raspisali svjetski mediji, one su se na društvenim mrežama pohvalile da su stigle u rodnu zemlju svoje majke Slavice, no zbog svega su bile i napadnute i to iz razloga što neki smatraju da krše karantenu zabavljajući se i odmarajući kod nas.

Sestrama je očito zbog toga prekipjelo, Petra je prije nekoliko dana zaključala profil na Instagramu, a Tamara je sada odlučila i odgovoriti svim dežurnim kritičarima.

"Ovaj virus očito nije promijenio neke ljude na bolje, što je šteta. Za vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam napuštala kuću uopće tijekom karantene, čak nisam išla ni u park vježbati. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije doći ovamo, što nije zabranjeno i slijedim hrvatska pravila. Što se tiče pitanja oko škole, povratak u školu bio je jedna od opcija ali smo odlučili da Fifi prati nastavu od kuće i napreduje bolje nego ikad. Ako ne griješim nitko nije obavezan me pratiti pa znate što trebate učiniti", napisala je u objavljenom postu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Bogate sestre dosad su posjetile Dubrovnik i Trogir gdje su uživale u razgledavanju znamenitosti i lokalnih tržnica, a fotoobjektive nigdje nisu mogle izbjeći. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Celebrity Bila je glasna zagovornica plus-size žena, ali sada šokira drastičnom promjenom imidža kojom se hvali na sva zvona

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene