opa!

Njen duboki dekolte zasjenio rođendansku čestitku, nedavno rodila, pa pokazala koliko dobro izgleda

Petra Ecclestone (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petra Ecclestone (Foto: Profimedia) Galerija

Petra Ecclestone i Sam Palmer su dobili kćer u ožujku, no krili su to do početka travnja.

Modna dizajnerica i manekenka Petra Ecclestone (31), koja je rodila curicu u ožujku, plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom. 

Pogledaj i ovo showbuzz Zaokupljene samo jednim! Kćeri najbogatije Hrvatice uhvaćene na luksuznom odmoru, ali čini se da nisu imale puno vremena za opuštanje!

Bogata nasljednica je u subotu objavila fotografiju na kojoj ljubi svog zaručnika Sama Palmera, a u prvom planu je bio njezin dekolte. "Sretan rođendan. Volim te jako puno", napisala je Petra pokraj slike na Instagramu. 

Ecclestone je bila u bijelom odijelu, a između njezinih grudi se isticala ogrlica. "Slatka fotografija", "Lijep ste par", komentirali su Petrini pratitelji i čestitali Samu rođendan. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday @sampalmerofficial . Love you so very much ❤️

A post shared by Petra Ecclestone (@petraecclestoneofficial) on

Bogata nasljednica i Sam, koji se bavi menadžmentom, dobili su kćerkicu u ožujku, no skrivali su to do početka travnja. Petra je nedavno zaintrigirala i javnost odgovorom na pitanje hoće li se uskoro udati. 

"Možda se već jesam", rekla je. Ecclestone je ranije hvalila svog zaručnika da je odličan otac, prijatelj te da je odan i duhovit, a ne mari za novac. Našalila se i kako voli jako šefovati. 

Petra je progovorila i o kćerkici. "Volim svaki trenutak majčinstva. Dojim ju, a ona je definitivno najzahtjevnije dijete do sada", ispričala je. 

Inače, bogata nasljednca ima kćer Laviniju (7) te blizance, sinove Jamesa i Roberta (4) s bivšim mužem Jamesom Stuntom s kojim je imala težak razvod. 

Početkom travnja je Petrin tata Bernie Ecclestone objavio da u 90. godini života očekuje dijete sa svojom suprugom Fabianom Flosi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene