sve za promociju

Nikome nije jasno što to ima ovaj 27-godišnji mladić da u njegovom zagrljaju završavaju i puno starije ljepotice!

Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +4 Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Galerija

Već tjednima se šuška da su Pete Davidson i Kim Kardashian novi slavni par, a komičar je taj trač iskoristio kako bi promovirao vlastiti projekt. No, u njegovom su zagrljaju arnije završile brojne slavne dame.

Komičar Pete Davidson našalio se na vlastiti račun kako bi promovirao svoj novi show. U gostima kod Setha Mayersa osvrnuo se na tračeve koji već tjednima kruže, a prema kojima ljubi slavnu reality sestru Kim Kardashian. 27-godišnji Pete i 41-godišnja Kim prije mjesec dana su gostovali u showu "Saturday Night Live" te su se poljubili, a nije trebalo dugo da svi krenu šuškati kako su baš oni novi par na sceni.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 Očekivano? Čini se da su presudile godine: Najpoznatija Kardashianka ostavila dečka jer je bio nezreo i neozbiljan

"Želio bih razjasniti nešto. Istina je sve što se govori", rekao je Seth, a Pete je potvrdio njegove izjave. "Gdje god da prođem ljudi se okreću zamnom i šapću. Sve je istina. Imam show koji uskoro izlazi", rekao je na kraju Davidson.

Komičar je inače poznat kao veliki zavodnik, a na listi žena koje je ljubio već se našao pozamašan broj slavnih dama. Donedavno je bio u vezi sa zvijezdom "Bridgertona" Phoebe Dyenvor, no par je prekinuo jer se nisu mogli često viđati zbog svojih pretrpanih rasporeda.

Prije Phoebe bio je zaručen s pjevačicom Arianom Grande, a kleknuo je nakon samo tjedan dana veze. Zaruke su prekinuli u listopadu 2018. nakon nekoliko mjeseci jer su se stvari za Arianu navodno prebrzo odvijale. Ubrzo nakon prekida zabrinuo je javnost svojom porukom na Instagramu. "Ne želim više biti na ovom planetu. Trudim se dati sve od sebe da ostanem, ali zapravo ne znam koliko ću još dugo izdržati. Sve što sam oduvijek pokušavao jest pomoći ljudima. Zapamtite da sam vam to rekao", napisao je Pete, zbog čega se u sve uključila i policija.

No Davidson je teško podnosio prekid i kasnije je obrisao svoju objavu. Ariana mu je posvetila pjesmu "Thank U, Next" i u njoj se nalazi stih: "Čak smo se zamalo vjenčali, i za Petea jako sam zahvalna."

Ljubio je neko vrijeme i 20 godina staruju glumicu Kate Beckinsale, nakon koje je sreću nakratko pronašao s mladom zvijezdom Kaijom Gerber, inače kćeri manekenke Cindy Crawford. U njegovu zagrljaju bila je i glumica Margaret Qualley, a sve djevojke redom je brzo izmjenjivao.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Član benda Prljavo kazalište Jasenko Houra (Foto: IN Magazin) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Houra progovorio o surovoj realnosti s kojom se mnogi danas suočavaju: "Skrivali smo doma račune od njega, a cijeli je život radio kao liječnik"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene