Malo pretjerali?

Više se ne kriju: Mlađahna miljenica svijeta slavnih strastveno ljubila novog, 8 godina starijeg dečka

Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: AFP) afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Kaia Gerber (Foto: Instagram) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) +0 Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Galerija

Kaia Gerber i Pete Davidson uhvaćeni su kako razmjenjuju strastvene poljupce u bazenu.

Mlada manekenka Kaia Gerber, kći slavne manekenke Cindy Crawford, uživa u novoj ljubavi s komičarem Peteom Davidsonom i više se ne trudi sakriti ju od očiju javnosti, koju je njihova veza zapravo iznenadila.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Zahvalila i tati Ivana Knoll pohvalila se kupnjom stana u Americi, objavila je već i fotografije iz njega: "Nije velik, ali je moj!"

Tako je 18-godišnja Kaia uhvaćena kako razmjenjuje strastvene poljupce sa svojim novim 26-godišnjim dečkom u bazenu jednog hotela u sunčanom Miamiju, gdje su zajedno stigli na vjenčanje prijatelja. Golupčići su se ljubili, grlili i nosili jedno drugo u bazenu, a vrijeme su kratili i ispijajući koktele.

Šuškanja o njihovoj vezi počela su krajem listopada kada je Pete snimljen dok izlazi iz Kaina stana u New Yorku. I dok je mladoj holivudskoj miljenici to prva ozbiljnija i javna veza, Pete ima nešto drugačiju prošlost i zapravo su ga proslavile kratke i burne veze s nekoliko slavnih dama. Naime, bio je zaručen s 26-godišnjom pjevačicom Arianom Grande, izlazio je s 46-godišnjom glumicom Kate Beckinsale i 25-godišnjom glumicom Margaret Qualley.

Kaia i Pete isprva nisu željeli komentirati napise o vezi, no čini se kako su sada odlučili cijelom svijetu pokazati koliko se vole.

Koliko će nova ljubav i strast potrajati, a što će i slavna mama Cindy reći na kćerin izbor, saznat ćemo vrlo uskoro.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 4 Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: AFP) Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: Instagram) +1 Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Celebrity Iako u braku, uhvaćen je kako razmjenjuje nježnosti s lijepom kolegicom i bez prstena na ruci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene