Kaia Gerber i Pete Davidson uhvaćeni su kako razmjenjuju strastvene poljupce u bazenu.

Galerija


Mlada manekenka Kaia Gerber, kći slavne manekenke Cindy Crawford, uživa u novoj ljubavi s komičarem Peteom Davidsonom i više se ne trudi sakriti ju od očiju javnosti, koju je njihova veza zapravo iznenadila.

Vezani članci Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Jedan od najatraktivnijih parova na svijetu prepustio se vrućim strastima pokraj bazena Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Zajedno su od 2013. godine, a paparazzi su ih tek sada uhvatili kako se ljube

Tako je 18-godišnja Kaia uhvaćena kako razmjenjuje strastvene poljupce sa svojim novim 26-godišnjim dečkom u bazenu jednog hotela u sunčanom Miamiju, gdje su zajedno stigli na vjenčanje prijatelja. Golupčići su se ljubili, grlili i nosili jedno drugo u bazenu, a vrijeme su kratili i ispijajući koktele.

Šuškanja o njihovoj vezi počela su krajem listopada kada je Pete snimljen dok izlazi iz Kaina stana u New Yorku. I dok je mladoj holivudskoj miljenici to prva ozbiljnija i javna veza, Pete ima nešto drugačiju prošlost i zapravo su ga proslavile kratke i burne veze s nekoliko slavnih dama. Naime, bio je zaručen s 26-godišnjom pjevačicom Arianom Grande, izlazio je s 46-godišnjom glumicom Kate Beckinsale i 25-godišnjom glumicom Margaret Qualley.

Kaia i Pete isprva nisu željeli komentirati napise o vezi, no čini se kako su sada odlučili cijelom svijetu pokazati koliko se vole.

Koliko će nova ljubav i strast potrajati, a što će i slavna mama Cindy reći na kćerin izbor, saznat ćemo vrlo uskoro.

Iako u braku, uhvaćen je kako razmjenjuje nježnosti s lijepom kolegicom i bez prstena na ruci!