puno razloga za slavlje

Petar Grašo se oglasio prvi put nakon što se doznalo da će postati otac i zahvalio se vjernim obožavateljima

Hana Huljić Hana Huljić DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Petar Grašo Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život +0 Petar Grašo - 3 Galerija

Petar Grašo oglasio se na Instagramu prvi put nakon što se doznalo da čeka dijete s Hanom Huljić s kojom je u vezi nekoliko mjeseci.

Petar Grašo (45) ovih se dana opet našao u središtu pozornosti jer se doznalo da će postati otac.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Pjevač čeka svoje prvo dijete s 14 godina mlađom pjevačicom Hanom Huljić s kojom je u vezi nekoliko mjeseci i koja je u blaženom stanju već 12 tjedana, a rade i planove za vjenčanje.

I dok je Hana već za domaće medije potvrdila trudnoću, Grašo se sada oglasio prvi put otkako se doznalo da će postati otac, i to kako bi se zahvalio vjernim obožavateljima jer slušaju njegovu najnoviju pjesmu "Jel ti reka 'ko".

"Hvala što volite pjesmu zbog čega samo već drugi tjedan na vrhu hrvatske Top 40 liste", napisao je Grašo u svojim pričama na Instagramu uz emotikone srca.

Čini se da je 2022. godina za Petra počela sjajno jer, osim što ima hit, u kratkom je roku uspio rasprodati koncert u zagrebačkoj Areni, koji je zakazan za 26. veljače, pa je najavio još jedan na istom mjestu, i to na svoj rođendan 19. ožujka.

Točno mjesec dana prije rođendana planira stati pred oltar s Hanom na intimoj ceremoniji u krugu obitelji i kumova, a par je najavio i još jednu veliku svadbenu proslavu na ljeto, nakon dolaska prinove. Poznato je i da će Hanina kuma biti njezina najbolja prijateljica, pjevačica Domenica Žuvela.

Podsjetimo, za njihovu vezu doznalo se u listopadu ove godine, a navodno su par još od prošlog ljeta. Prije Hane Grašo je više od 24 godine bio u vezi s Danijelom Martinović, a svoj prekid su objavili u svibnju prošle godine, nakon što su već mjesecima bili razdvojeni.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Seve se ogrnula samo krpicom pa pokazala više nego što smo od nje navikli, logično je zašto je fotku nazvala uvod u anatomiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene