Ne krije sreću!

Hana potvrdila da će ona i Grašo uskoro postati roditelji, zna se i koliko je trudna: "Sretni smo i uzbuđeni"

Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 2 PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +0 Hana Huljić - 2 Galerija

Hana Huljić potvrdila je i službeno da će ona i Petar Grašo uskoro postati roditelji, a tu je vijest za DNEVNIK.hr potvrdila i njegova voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

Hana Huljić potvrdila je sretnu vijest da će ona i Petar Grašo nakon nekoliko mjeseci veze postati roditelji, no puno detalja nije željela otkriti.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

"Informacija je točna, sretni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentirala, voljela bih da neke stvari ostanu naša privatnost, izjavila je Hana za Jutarnji list, koja je, prema njihovu pisanju, trudna oko 12 tjedana.

Tu je informaciju za DNEVNIK.hr potvrdila i Petrova voditeljica komunikacija. 

"Informacije o trudnoći gospođice Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate, Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju", izjavila je za DNEVNIK.hr voditeljica komunikacija Petra Graše, Martina Podgorski.

Hana i Petar u vezi su nekoliko mjeseci, a o tome su sve donedavno oboje mudro šutjeli. No Grašo je početkom prosinca ipak odlučio prekinuti šutnju te je pred kamerama IN Magazina prvi put kratko prokomentirao svoju vezu s Hanom.

"Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo", rekao je tada.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu, kada su ih fotografi ulovili tijekom šetnje Zagrebom, a navodno su par još od ljeta. Petar je prije Hane više od 24 godine bio u vezi s Danijelom Martinović, a da je njihovoj ljubavi došao kraj, doznalo se u svibnju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene