Petar Grašo i Hana Huljić za Gloria.hr su otkrili detalje oko svojeg vjenčanja, između ostaloga i da planiraju napraviti dvije svadbe.

Galerija Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo +26 Hana Huljić i Petar Grašo

Nakon što se doznalo da čekaju bebu, Petar Grašo i Hana Huljić otkrili su za Gloria.hr da uskoro planiraju stati pred oltar te da će napraviti čak dvije svadbe.

Vezani članci Danijela Martinović Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..." Hana Huljić Hana potvrdila da će ona i Grašo uskoro postati roditelji, zna se i koliko je trudna: "Sretni smo i uzbuđeni"

Bračne zavijete prvo će izmijeniti 19. veljače u crkvi u Splitu, a intimnoj ceremoniji prisustvovat će samo najuži članovi obitelji.

Planiraju i još jedno veliko slavlje u Splitu krajem ljeta, nakon što Hana rodi, na koje će biti pozvano čak petstotinjak uzvanika.

Ostale detalje oko njihova vjenčanja pročitajte na Gloria.hr.

Vijest da Hana i Grašo čekaju prinovu odjeknula je u domaćim medijima, a za DNEVNIK.hr potvrdila ju je njegova voditeljica komunikacija.

"Informacije o trudnoći gospođice Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate, Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju", izjavila je za DNEVNIK.hr voditeljica komunikacija Petra Graše, Martina Podgorski.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu prošle godine, kada su ih fotografi ulovili u šetnji Zagrebom, a navodno su par još od ljeta. Petar je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a da je njihovoj ljubavi došao kraj, doznalo se u svibnju.

Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..." Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović +26 Danijela Martinović

Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, od pogleda na njezin dekolte mnogima je poskočilo srce Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 5 +26 Renata Lovrinčević Buljan - 4

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju