Harvey Weinstein suočava se s novim optužbama za seksualno napastovanje.

Galerija


Producent Harvey Weinstein našao se na meti optužbi za seksualno napastovanje tijekom više od 30 godina karijere. Nakon desetak žena koje su javno progovorile o seksualnom uznemiravanju od strane Weinsteina, javno je istupila i Paz de la Huerta.

Paz de la Huerta (Foto: Getty)
Paz de la Huerta (Foto: Getty)

Naime, glumica tvrdi da ju je Harvey Weinstein dva puta silovao. Paz je izjavila da se prvo navodno silovanje dogodilo u listopadu 2010. godine kada je Weinstein ponudio da je odveze u njen stan u New Yorku nakon zabave na kojoj su oboje bili. Ona se opirala, no silovanje se ipak dogodilo. "Gurnuo me na krevet i sve se dogodilo veoma brzo", rekla je Paz.

Harvey Weinstein (FOTO: Getty)
Harvey Weinstein (FOTO: Getty) - 2

Paz tvrdi da se drugi napad dogodio nekoliko mjeseci kasnije kada se iz čista mira pojavio u njenom predvorju. Završili su u njezinom stanu, a Paz navodi da ju je ponovno silovao. Također kaže da je bila pijana i bez ikakve želje da pristane na seks. Weinstein je ranije negirao tvrdnje desetaka žena o seksualnom napastovanju, piše TMZ.

Nakon što je u javnost izašla sa svojom pričom na noge se digla i policija koja je optužbe slavne glumice okarakterizirala kao utemeljene. Paz je dala svoj iskaz u policiji, a policija ovo djelo tretira kao zločin, prenosi RT.