U plesnim cipelama od malena

Sa samo 12 godina nastupao je u "Supertalentu", a prošlu nedjelju otplesao je vrući ples s Nives Celzijus

Mateo Cvenić, plesni partner Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Mateo Cvenić, plesni partner Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Cvenić, plesni partner Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Mateo Cvenić (Foto: Anamaria Batur) Mateo Cvenić (Foto: Anamaria Batur) +0 Nives Celzijus (Foto: PR) Galerija

Plesni partner Nives Celzijus, Mateo Cvenić, u "Supertalent" showu nastupao je sa samo 12 godina.

Svestranu Nives Celzijus i njezinog partnera trenutno gledamo u plesnom spektaklu Nove TV, showu "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Instagram) ''Bože, hvala ti'' Nives Celzijus oglasila se nakon seksi rumbe: ''A sad vam moram nešto priznati...''

U posljednjem nastupu, Nives i Mateo Cvenić zavodljivo su nam otplesali rumbu na pjesmu "Liberian Girl" pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, a za koreografiju je zaslužan upravo mladi Mateo kojeg Nives hvali na sve strane.

Radi se o višestrukom državnom prvaku u latino-američkim plesovima, dugogodišnjem reprezentativacu Hrvatske te finalistu brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Dame i gospodo, vjerojatno ste se pitali tko je taj šarmantni, talentirani mladić, koji me bez milosti, višesatno preznojava u posljednje vrijeme... Upoznajte ga likom, a uskoro i djelom", predstavila ga je u svom stilu Nives obožavateljima na Instagramu. "Ovo je on i moj svijet se momentalno vrti oko njega, barem nekoliko sati dnevno...", nastavila je.

No možda niste imali pojma da se Mateo davne 2009. godine natjecao i u showu "Supertalent" u kojem je dogurao do polufinala sa svojom plesnom partnericom Ritom Tovilom. Mateo je tada imao svega 12 godina.

"Bilo je to davno i jedva se sjećam, ali znam da nisam htio ići na to, imao sam veliku tremu zbog nastupa na televiziji. No, otišao sam na nagovor mame... Iza mojih leđa se dogovarala i partnerica... I tako, iz audicije u audiciju kako smo išli, postajalo mi je to u redu. Samo lijepa iskustva imam s tog snimanja", na početku razgovora nam je otkrio simpatični Mateo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateo (@mateocvenic) on

Ne sjeća se što je pošlo po zlu, odnosno što je žiriju falilo za ulazak u finale. "Znam da su nam emisiju ranije prigovorili da je samo jedan ples i da je postalo monotono. Onda smo napravili 5 različitih plesova u jednoj točki. Možda manjak gledatelja i glasača tada", kroz smijeh nam govori uspješni plesač.

S tadašnjom plesnom partnericom ostao je u dobrim odnosima te priznaje da se čuju tu i tamo. Ona sada studira, ali se za razliku od njega više ne bavi plesom.

"Iskreno, danas se ne bih prijavio na takav show, jer mislim da nema potrebe. To je bila jedna stepenica kojom sam se htio dokazati, gdje sam htio pokazati Hrvatskoj da imam talent i da sam dobar u plesu, iako tada nisam bio toliko dobar u plesu." Komentirao je i posljednje komentare žirija u "Plesu sa zvijezdama" na njegovu i Nivesinu izvedbu rumbe, a što nam je otkrio saznajte u videu u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) +7 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity On je totalno opsjednut: Tom Cruise zabranio bivšoj supruzi dolazak na vjenčanje njihovog sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene