Nives Celzijus oglasila se nakon nastupa u showu "Ples sa zvijezdama".

Galerija


Nives Celzijus i njezin plesni partner Mateo Cvenić u drugoj su emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali zavodljivu rumbu i dodatno zapalili već užarenu atmofseru u studiju.

Vezani članci Ples sa zvijezdama (Foto: PR) 11 zvijezda u rukama vrhunskih profesionalnih plesača u hit showu "Ples sa zvijezdama" Plesna groznica uskoro će opasno tresti Hrvatsku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Plesna groznica uskoro će opasno tresti Hrvatsku: Domaće zvijezde u okršaju na plesnom podiju!

Iako je žiri njihov nastup pohvalio, ipak su dobili nekoliko konstruktivnih kritika i svega 20 bodova.

Dan nakon emisije Nives se o nastupu odlučila oglasiti na svom profilu na Instagramu i otkriti kako joj izvedba nije bila nimalo laka. 

"I naša rumbica je preživjela. A sad vam moram priznati, jučer mi je bio jedan od težih i najljepših trenutaka u životu. Bila sam neizmjerno umorna. Noć prije pjevala sam u Istri, došla u 6 ujutro kući. Imala neki pokušaj spavanja u trajanju od sat i pol koji je više bio lutanje po krevetu i onda pravac 'Ples sa zvijezdama'. I tamo cijeli dan opet lutala kao zombi, spavajući u hodu i plesu. Rumbu sam odradila s posljednjim atomima snage i kad nam je žiri dao onako slabe ocjene, pomislila sam: 'Bože, ja ću se srušiti nasred bine ako budem morala otplesati još jedan ples. Moje tijelo to ne može izdržati.' A onda me spasila publika. I spasila je moju divnu Eciju Ojdanić i Davora Garića. Tri tako divne vijesti u nekoliko sekundi. Kad sam saznala koliko vas je glasalo za Matea i mene, jedino sam mogla pomisliti: 'Bože, hvala ti, ja sam najsretnija žena na svijetu.' I kad nisam najbolja, moji ljudi su uz mene, a to se zove ljubav", napisala je Nives.

Njezini obožavatelji zasuli su je pohvala u komentarima, a plesni partner Mateo poručio joj je da je ponosan na nju.

Show je u drugoj emisiji napustio i prvi natjecateljski par, koji su činili glumica Ana Vučak Veljača i njezin plesač Mario Ožbolt

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.