Ples sa zvijezdama

Nives Celzijus otkrila na što nikada ne bi pristala u novom showu u kojem ćemo ju gledati

Nives Celzijus (Foto: PR) Nives Celzijus (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: PR) Nives Celzijus (Foto: PR) Nives Celzijus (Foto: PR) Nives Celzijus (Foto: PR) +0 Nives Celzijus (Foto: PR) Galerija

Prva live emisija "Plesa sa zvijezdama" na rasporedu je u nedjelju, 17. ožujka u 20.10 sati na Novoj TV.

Sve je spremno za prvu emisiju "Plesa sa zvijezdama" uživo.

Pogledaj i ovo Mateo Cvenić, plesni partner Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) - 2 U plesnim cipelama od malena Sa samo 12 godina nastupao je u "Supertalentu", a prošlu nedjelju otplesao je vrući ples s Nives Celzijus

Nakon tjedana marljivog vježbanja došlo je vrijeme da 11 parova pokaže svoje plesno umijeće. Cipelice su se ulaštile kako bi pokazale prve plesne korake.

Prva live emisija na rasporedu je u nedjelju, 17. ožujka u 20.10 sati samo na Novoj TV, a među zvijezdama koje ćemo gledati u plesnom spektaklu je i spisateljica, glumica i pjevačica Nives Celzijus koja se očito voli okušavati u novim izazovima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

"Pokušavam plesati", odmah na početku skromno ističe Nives koja nam je i otkrila promjene koje je dosad zapazila na svom tijelu otkad pleše sa svojim partnerom Mateom Cvenićem, višestrukim državnim prvakom u latino-američkim plesovima, dugogodišnjim reprezentativacem Hrvatske te finalistom brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira.

"Pa primijetila sam promjene da mi fale neki dijelovi nokta, točnije jedan nokat, imam modrice u predjelu rebara, istegnula sam neki mišić za koji nisam niti znala da postoji, ne mogu baš spavati normalno, ali inače je sve OK", našalila se Nives kojoj će kći Taisha svakako biti najveća podrška, jer i sama pleše.

"Prijatelji su mi rekli bože Nives, jel ti znaš da ti uopće nemaš ritma i koliko si trapava, si sigurna da se želiš tako brukati? No drugi dio je reagirao fantastično. Ipak najviše se svemu ovome veseli moja kći Taisha, jer ju raduje kako će to mama izvesti i hoće li ju osramotiti. No ne znam koliko je realno kritična, jer kad doma izvodim plesačke kerefeke, ona se divi i poručuje mi da ću sigurno pobijediti. Mislim si onda kako je lijepo imati tako nerealnu kćer koja bezuvjetno voli mamu i u tim lošim plesačkim koracima."

Nives je već godinama pod budnim okom znatiželjne javnosti te je navikla na kritike, no ovih vezanih uz ples se ne boji, jer smatra kako žiri ne može biti toliko kritičan prema njoj koliko može biti ona sama prema sebi. Publici pred malim ekranima poručuje da pokušaju cijeniti borbu najtjecatelja neprofesionalaca sa strahom. "Jedno je plesati doma ili u noćnom klubu, a sasvim nešto drugo u liveu!"

Kad smo ju upitali postoji li nešto na što nikada ne bi pristala kada je u pitanju show "Ples sa zvijezdama", još je jednom pokazala svoju humorističnu stranu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Zna se da ja nemam neke probleme s golotinjom, možda se ne bi dobro osjećala kada bi me zakopčali previše. Šalim se, ja sam po tom pitanju dosta jednostavna i to profesionalno doživljavam. Ne uplićem se u kostime, šminku, frizure niti koreografiju", poručuje Nives koja se s plesnim partnerom odlično slaže.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Neki drugi parovi su se malo žalili da tu i tamo ima nekih iskrica, no mi se ne svađamo. Dobro su se spojila dva karaktera", zaključila je, a cijeli video intervju pogledajte u našoj galeriji.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa 'Ples sa zvijezdama', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, You Tubeu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Olivier Martinez (Foto: AFP) Halle Berry i Olivier Martinez (Foto: AFP) Halle Berry i Olivier Martinez (Foto: AFP) Minogue Martinez (Foto: Getty) +4 Michelle Rodriguez (Foto: AFP) Celebrity Par za koji se već godinama šuška da su "prijatelji s povlasticama" ponovno viđen zajedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene