Nives Celzijus u showu ''Ples sa zvijezdama'' gledat ćemo u društvu partnera Matea Cvenića.

Galerija


Nives Celzijus jedna je od kandidatkinja showa ''Ples sa zvijezdama'', koji ćemo uskoro gledati na Novoj TV, a plesnim koracima podučavat će je Mateo Cvenić - višestruki državni prvak u latinskoameričkim plesovima te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i finalist brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira.

Vezani članci Nives Celzijus i Mateo Cvenić (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Nives Celzijus i Mateo Cvenić poručuju: "Puno se puta pokazalo da su hejteri najveći fanovi" Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus pohvalila se s 300 tisuća obožavatelja na Instagramu seksi fotkom u koju ćete se zagledati

Svog partnera pjevačica je predstavila i na Instagramu.

''Dame i gospodo, vjerojatno ste se pitali tko je taj šarmantni, talentirani mladić, koji me bez milosti, višesatno preznojava u posljednje vrijeme... Upoznajte ga likom, a uskoro i djelom'', napisala je u svom stilu.

A nekoliko dana ranije izjavila je da se njezin svijet trenutačno vrti baš oko Matea.

''Ovo je on i moj svijet se momentalno vrti oko njega, barem nekoliko sati dnevno... A ovaj položaj je nastao također u jednom od mojih vrćenja pa smo ostali tako koji trenutak jer svaka sekunda predaha je poželjna'', objasnila je.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Miljenik žena rastaje se od 20 godina mlađe supruge? U braku nisu bili ni godinu dana

Video ''Plesa sa zvijezdama'' pravi je hit: ''Najbolji promo snimljen u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina!''

Viktorija jedva čeka početak, ali ipak ju je malo i strah: ''Ne bi se reklo na meni, ali svega se bojim''