Pamela Ramljak i suprug Mladen Salajster uređuju novi stan dok čekaju dolazak prinove, a sedma godina braka im protječe s lijepim novostima.

Galerija


Pamela Ramljak otkrila je kako napreduju radovi u novom stanu na sjeverozapadu Zagreba. 

Vezani članci Pamela Ramljak - 1 Pamela Ramljak otkrila oazu za opuštanje u novom domu, fotografiju je komentirala i Žanamari Perčić Prinova u životu Pamele Ramljak - 3 Nakon mjeseci borbe i straha Pamela Ramljak ne krije sreću: "Kad mi se osmjehne, vrijedilo je svakog tog straha"

Pjevačica je na Instagram storyjima pokazala da se fuge suše i kako je sredila pločice s mužem Mladenom Salajsterom, a potom su postavili parket. Usto se pohvalila velikom terasom koja joj je, kako se čini, omiljeni dio novog stana. 

"Moj mir", napisala je Pamela koja će sljedećeg mjeseca roditi djevojčicu. Ona i suprug su već odabrali ime Maria za nju po Pamelinoj majci. Supružnici, koji su u braku od 2013., imaju i sina Antuna, a prema ovim novostima, za njih sedma godina braka nije nimalo krizna, štoviše puna je lijepih stvari. 

Pjevačica je jako sretna što se preselila daleko od gradske buke. ""Je u nezgodno vrijeme, ali mi je drago da me okupira nešto osim negativnih vijesti koje stalno kruže, a ja sam veliki frik, svi koji me znaju ili prate na društvenim mrežama, znaju koliko ja volim uređenje. Tako da bar ne trošim vrijeme dok moram mirovati na raznorazne vijesti i negative, nego gledam namještaj, gledam tapete", izjavila je Pamela za In Magazin

Kći legendarnog Mustafe Nadarevića plijeni pažnju ljepotom, a nedavno je podigla pravu buru šokantnom raspravom