Pjevačica Pamela Ramljak požalila se fanovima da nije vidjela svoju majku četiri mjeseca i ne zna kada će moći sljedeći put.

Galerija


Pjevačica Pamela Ramljak (40), koja je nedavno objavila da je trudna i očekuje curicu, otkrila je fanovima što joj najteže pada u izolaciji zbog koronavirusa. 

Vezani članci Andrej Plenković Premijer Plenković otkrio: ''Sljedećih dana ćemo osigurati dodatne doze Pfizerova cjepiva''. Vlada raspisala lokalne izbore Koronavirus u Hrvatskoj - 2 Potresne priče žena koje su preboljele težak oblik korone: "Disanje je bilo bolno, kao da vam je kamion na prsima"

Pamela je pozirala na terasi i priznala kako joj je najdraže mjesto u ovoj situaciji, a u emotivnoj objavi na Instagramu priznala je zbog čega tuguje. "Inače, ovaj cijeli mjesec sam trebala provesti kod mame i tate na jugu i baš mi teško pada jer mamu nisam vidjela 4 mjeseca. Prva 3 mjeseca trudnoće sam morala mirovati i sad svi moramo mirovati", napisala je pjevačica. 

Pameli je, kako ističe, žao njezine majke jer joj stalno cmolji na telefonu. "Ali jedna je mama i suze su u trudnoći kao i želja čudnim kombinacijama hrane, dakle, neizbježne. Samo se nadam da ću mamu ipak zagrliti dok još nisam kit", zaključila je pjevačica. 

Fanovi su pokušali utješiti Pamelu i savjetovali joj da samo razmišlja pozitivno. "Nemoj biti tužna, neka se sve ovo jednom završi. Još malo pa kupanje i brzo dolaziš u majčin zagrlja", "Čuvaj se. Dobro je da se čujete svaki dan", "Lijep ti je taj kutak izolacije, milina za oči. Odmaraj i pazi na sebe i bebicu, i naravno svi na sebe i bližnje", komentirali su. 

Inače, pjevačica je od 2013. u braku s Mladenom Salajsterom i imaju sina Antuna. Pamela je u prvoj trudnoći doznala da nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi, zbog čega joj je prijetio i drugi pobačaj.

"Od šestog tjedna trudnoće počela sam se bosti. Već su mi noge malo modre. Imam iskustva u tome, čovjek se na sve navikne", rekla je Ramljak. 

Tko se sjeća "Barbie Girl"? Te 1997. digli su čitav svijet na noge, a pjevačica je ljubila članove benda