Pjevačica Pamela Ramljak je podijelila fotografiju injekcija koje si svakodnevno daje, formiranih u srce i u sredini se nalaze bijele šlapice za bebu.

Galerija


Pjevačica Pamela Ramljak (40) objavila je neobičnu fotografiju na Instagramu i iznenadila pratitelje. 

Vezani članci Pamela Ramljak (Foto: Instagram) Izazovna fotka kraljice hrvatskih svadbi zbog koje ćete poželjeti biti na mjestu njezina supruga Pamela Ramljak (Foto: Instagram) Bivša feminemka objavila fotografiju staru 12 godina: ''Sve bih promijenila osim stomaka''

Pamela je nedavno otkrila kako je trudna, a budući da nosi gen zgrušavanja, morala se podvrgnuti metodi zadržavanja ploda. Pjevačica je podijelila fotografiju injekcija koje si svakodnevno daje, formiranih u srce i u sredini se nalaze bijele šlapice za bebu. 

"Svakodnevno društvo. Nazvala sam je prija Kleksanka  Da vam budem iskrena, to mi je sad kao 'pranje zuba'. Ako nekom treba dati injekciju, zovite. Fakat sam stručnjak kako što bezbolnije to napraviti. Ili ako treba savjet curama koje tek kreću u ovu avanturu, a znam da vas ima jer mi se javljate, tu sam, inboks, javite se ako trebate bilo kakvu pomoć", ponudila je Pamela. 

Pratitelje je oduševila njezina objava i komentirali su da je borac od žene. "Hrabra si ti, draga. Drži se, bit će to sve dobro", "Nema toga što žena ne može za svoje dijete", napisali su pjevačici. 

Ramljak je nedavno ekskluzivno za IN magazin otkrila da čeka drugo dijete, a ne zna još je li dječak ili curica. 

 "Čuda se događaju, ja sam presretna. Jako smo to željeli i daj Bože da sve bude u redu do kraja", rekla je pjevačica. Naime, nakon što je ranije izgubila dijete, Pamela je u trudnoći s Antunom doznala da nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi, zbog čega joj je prijetio i drugi pobačaj.

"Od šestog tjedna trudnoće počela sam se bosti. Već su mi noge malo modre. Imam iskustva u tome, čovjek se na sve navikne", istaknula je. Ostale tegobe koje drugo stanje nosi zato su joj, kaže, najmanji problem.

"Sad nije isto. Uvijek kažu, iako ne znam još što nosim, kažu da kad nosiš drugi spol da je drugačija trudnoća. Ako je tako, nema veze, pretrpjet ću. Mučnine su me ubijale na početku, ali čak ne toliko mučnine koliko me glava boljela", ispričala je Pamela.

Nastupe na svadbama radit će dok može, a nove će pjesme pričekati. "Neću se opterećivati ničime jer ja inače kada pišem pjesme, to mi tako dođe, najčešće u autu pa dođem doma za klavir i razradim. Ali uživat ću u trudnoći", zaključila je pjevačica.

Meghan i Harry dobit će zanimljive susjede? Odustali od kraljevskih dužnosti pa ih dočekalo iznenađenje