Koji je razlog?

Slovi kao omiljen, ali jedan detalj iz njegovog života nitko ne može shvatiti: ''Nikad ju nije upoznao''

Owen Wilson u Splitu (Foto: Privatne fotografije) Owen Wilson u Splitu (Foto: Privatne fotografije) Privatne fotografije 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Owen Wilson u Splitu (Foto: Privatne fotografije) Owen Wilson u Splitu (Foto: Privatne fotografije) Ben Stiller i Owen Willson (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Owen Wilson (Foto: AFP) Owen Wilson (Foto: AFP) +0 Owen Wilson i Jade Duell (Foto: Profimedia) Galerija

Owen Wilson i dalje ne želi upoznati vlastitu kćer Lylu koja je već navršila tri godine i mnogi kažu da je njegova slika i prilika.

Holivudski glumac Owen Wilson slovi kao jedan od najsimpatičnijih i najzabavnijih u svijetu filma, no jedan detalj iz privatnog života njegovi obožavatelji ne mogu shvatiti i pitaju se kako može biti tako hladnokrvan.

Pogledaj i ovo showbuzz priča njezina života J.Lo u najintimnijoj ulozi dosad pred kamerama ogolila dušu: "Čudno mi je jer sam ovo ja!"

Naime, 52-godišnji Owen odbija upoznati vlastitu kćer Lylu koju je dobio s bivšom djevojkom Varunie Vongsvirates, a prema pisanju Daily Maila nikada s njom nije ostvario nikakav kontakt, dok s 10-godišnjim sinom Robertom i 7-godišnjim Finnom koje je dobio s dvije različite žene komunicira sasvim normalno i uobičajeno.

"Nažalost, nikada ju nije upoznao", potvrdila je Varunie za Daily Mail.

Varunie je ovih dana na društvenim mrežama objavila fotografiju malene Lyle i to povodom njezinog trećeg rođendana, a mnogi su odmah komentirali kako neodoljivo nalikuje na slavnog oca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Varunie (@varunie)

Ona je prije dvije godine u intervjuu potvrdila kako je preklinjala Owena da se uključi u kćerin život, ali on je to odbio, štoviše nikada ju nije poželio niti upoznati.

"Pomaže financijski, ali nikada se nije samo o tome radilo. Lyla treba oca. Ironično je kako u filmovima glumi uloge brižnih očeva, a nikada nije sreo vlastitu kćer", zaključila je Varunia.

Jedan od posljednjih filmova koje je snimio, a u kojima glumi oca je "Wonder" iz 2017. godine, a najnoviji film "Marry Me" snimio je s Jennifer Lopez i njegova se premijera očekuje u veljači 2022. godine.

Varunia i Owen bili su zajedno pet godina prije nego je romansi došao kraj, a 2018. godine podvrgnuo se testu očinstva koji je pokazao kako je on uistinu otac njihove kćeri.

Glumac je s bivšom djevojkom Jade Duell prije deset godina dobio sina kojem je dao ime Robert po svom ocu, dok je s fitness trenericom Caroline Lindqvist prije sedam godina dobio sina Finna.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 3 Joško Čagalj Jole In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 1 In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 2 +5 Petar Grašo - 2 inMagazin Jole progovorio o vezi novog estradnog para Petra Graše i Hane Huljić: ''Ono što sam ja vidio...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene